star_on

Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1

Виробник
Артикул: 1071713
Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1
Написати відгук

від 50.40 грн до 65.80 грн

грн на бонусний рахуноквід0.50грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.10.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим

Характеристики

Торгова назваPASTA DEL CAPITANO
ДорослимМожна
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникFarmaceutici dottor Ciccarelli S.p.A.
Країна виробництваІталія
ФормаЗубні щітки

Опис

Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Professional середньої жорсткості - це ідеальний вибір для тих, хто шукає ефективний засіб для ретельного очищення зубів і порожнини рота.

Щітка має середню жорсткість щетинок, які забезпечують м'яке, але глибоке очищення зубів і ясен. Вони легко видаляють наліт і зубний камінь, запобігають розвитку карієсу та інших захворювань порожнини рота.

Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Professional середньої жорсткості має особливий дизайн, який забезпечує зручний і ергономічний хват, що дає змогу досягти кожного куточка порожнини рота. Завдяки цьому, ви зможете легко та ефективно очистити зуби та ясна, не пропустивши жодного місця.

Крім того, зубна щітка Pasta del Capitano Complete Professional середньої жорсткості має особливу конструкцію, яка забезпечує додатковий масаж ясен. Це сприяє поліпшенню кровообігу в тканинах ясен і зміцненню їхнього здоров'я.

Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Professional середньої жорсткості - це оптимальний вибір для тих, хто шукає якісну та ефективну щітку для ретельного очищення зубів і порожнини рота. Вона забезпечує надійний захист зубів і ясен від різних захворювань, зберігає їх здоровими і красивими на довгий час.

Редакторська група
Дата створення: 16.07.2024
Дата оновлення: 16.07.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1?

57.4 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1.

У чому особливості товару Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1?

Зубні щітки Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1. Відноситься до Зубные щетки

Які відгуки у товару Зубна щітка Pasta del Capitano Complete Компліт для всієї порожнини рота середня №1?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.