АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Женьшень капсули №30

Здравофарм ТОВ
Артикул: 1038590
Женьшень капсули №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЖеньшень
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
Дозування62,5 мг
ВиробникЗдравофарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Дієтична добавка "Женьшень" м'які желатинові капсули - як "джерело життя та довголіття" може бути рекомендована в раціон харчування людей для загального зміцнення організму, як тонізуючий, імуномодулюючий засіб, підвищує працездатність і стійкість до стресів, несприятливих умов зовнішнього середовища, у період відновлення тяжких захворювань, операцій, тривалих фізичних та розумових навантажень.

Активні інгредієнти

Женьшень – багаторічна трав'яниста рослина сімейства аралієвих з Далекого Сходу, яка вже кілька тисяч років використовується в медицині Тибету. Його цілющі властивості можна знайти в стародавніх китайських медичних манускриптах. Своєю назвою рослина завдячує цікавій формі кореня, що нагадує людське тіло. Про рослину складено легенди, у тому числі про хороброго і доброго воїна Женьшена, який загинув, захищаючи свою сестру від зрадника. Справедливий Дракон перетворив хороброго воїна на рослину, тим самим увічнивши його пам'ять. Оскільки женьшень прагнув у всьому допомагати людям, він був наділений унікальними цілющими властивостями.

Женьшень має у своєму складі - тритерпенові глікозиди та збалансований вітамінно-мінеральний комплекс, який має широкий спектр позитивного медико-біологічного впливу на:

Центральну нервову систему (пам'ять, навчання та поведінка) Нейроендокринні функції; Метаболізм вуглеводів та ліпідів; Імунну та серцево-судинну системи;

Женьшень дієтична добавка для зміцнення здоров'я як:

Адаптоген допомагає при переохолодженні та перегріванні, підвищує стійкість до різних інфекцій та дії токсичних речовин, пригнічує запальні процеси, прискорює регенерацію пошкоджених тканин, активізує ослаблені функції ендокринних залоз, особливо статевих, виявляє імуномодулюючу, протидіабетичну та протипроменеву; "Дар Землі від ста хвороб" надає загальнозміцнюючу дію на організм, покращує енергетичний обмін, показаний при перевтомі, неврозах, що особливо необхідно людям похилого віку, а також спортсменам та керівникам.

Показання до застосування

Рекомендується для загального зміцнення організму як тонізуючий засіб, що підвищує працездатність і стійкість до стресів, несприятливих впливів навколишнього середовища.

Рекомендується дорослим приймати по одній капсулі тричі на день під час їди. Тривалість застосування до 1 місяця. При потребі курс повторюють.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки.

Склад в 1 капсулі

основний інгредієнт: екстракт женьшеню 4:1 - 62,5 мг (мг) допоміжні речовини: бджолиний віск 25,0 мг (мг), соєва олія 412,5 мг (мг).
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 11.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Женьшень капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Женьшень капсули №30?

140.4 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Женьшень капсули №30.

У чому особливості товару Женьшень капсули №30?

БАДи, що зміцнюють імунітет Женьшень капсули №30. Відноситься до БАДы, укрепляющие иммунитет

Які відгуки у товару Женьшень капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.