Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Заспокійливий крем Eucerin DermoPurifyer для проблемної шкіри 50 мл

Beiersdorf
Артикул: 1045733
Заспокійливий крем Eucerin DermoPurifyer для проблемної шкіри 50 мл
Написати відгук
448.2 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.48грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваEucerin
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваПольща
ФормаКреми

Інструкція Заспокійливий крем Eucerin DermoPurifyer для проблемної шкіри 50 мл

Склад

Aqua, Glycerin, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Squalane, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate Citrate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Ceramide NP, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Dimethicone, Pentylene Glycol, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Показання

Заспокійливий крем для проблемної шкіри DermoPURIFYER - це зволожуючий крем для схильної до акне шкіри, спеціально розроблений для людей, що проходять медичне лікування акне.

Одним з побічних ефектів лікування акне є сухість шкіри. Цей інтенсивно зволожуючий, нежирний крем добре зволожує шкіру. Цераміди підтримують захисний бар'єр шкіри і зменшують втрату вологи. Технологія SymSitive допомагає знизити відчуття стягнутості і печіння, а Лікохалкон-А допомагає зменшити почервоніння.

Протизапальний компонент Лікохалкон-А заспокоює роздратовану шкіру і зменшити почервоніння; Цераміди підтримують захисний бар'єр шкіри і зменшують втрату вологи; Запобігає виникненню побічних ефектів внаслідок лікування акне, таких як відчуття стягнутості шкіри, сухість, лущення.

Клінічні дослідження

Клінічне дослідження було проведено для перевірки ефективності заспокійливий крем для проблемної шкіри DermoPURIFYER 58 чоловіків і жінок у віці від 16 до 43 років (середній вік 24 роки) з шкірою, схильної до акне, використовували продукт двічі в день протягом двох тижнів. На момент дослідження всі респонденти проходили медичне лікування акне.

90% пацієнтів відчули, що продукт заспокоює шкіру при лікуванні акне. Знімає відчуття стягнутості і сухості, інтенсивно зволожує шкіру і зменшує почервоніння 96%: Інтенсивне зволоження 94%: Поліпшення текстури шкіри 93%: Знімає відчуття стягнутості 91%: Заспокоює шкіру при лікуванні акне 90%: Полегшує побічні ефекти лікування акне 89%: Зменшує гіперемію і печіння

Властивості:

зволожуючий антибактеріальний протизапальний

Спосіб застосування та дози

Наносити щоранку на добре очищене обличчя; Уникати потрапляння в очі; Може використовуватися в якості основи для макіяжу.

Термін придатності

Див. на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 50 мл у тубі, по 1 тубі в картонній упаковці.

Виробник

Beiersdorf, Німеччина.

Поширені запитання