Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Ворматік сироп флакон 100 мл

Віола ПрАТ
Артикул: 1067060
Ворматік сироп флакон 100 мл
Написати відгук
189.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 1.90грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваВорматік
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ДітямЗ 3-х років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗа призначенням лікаря
ВиробникВіола ПрАТ
ДіабетикамЗа призначенням лікаря
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаСиропи
Первинна упаковкафлакон
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Ворматік сироп флакон 100 мл

Ворматік сироп флакон 100 мл

В органiзмi людини можуть паразитувати бiльше 250 видiв гельмiнтiв. Згiдно офiцiйним даним Всесвiтньої Органiзацi'i Здоров'я, гельмiнтози займають трете мiсце в структурi інфекцiйних захворювань людини. Збудники паразитарних захворювань можуть локалiзуватись практично у всiх органах i тканинах людини. Пагубна дiя паразитiв пов'язана не тiльки з порушеннями в органах, де вони локалiзуються, а також їx загальним токсичним впливом на органiзм, що призводить до розвитку рiзноманiтних розладiв у станi здоров'я людини. Треба мати на увазi, що не завжди гельмiнти можна виявити з першого лабораторного аналiзу, тому, за необхiдностi, аналiз треба провести повторно. Дегельмiнтизацiю рекомендовано проводити одночасно для всiх членiв родини, якi проживають сумiсно.

Активні компоненти

Згiдно загальнодоступним лiтературним джерелам, рослиннi компоненти, що входять до складу Ворматiк, мають наступнi характеристики:

насiння гарбуза проявляє потужну глистогiнну дiю за рахунок кукурбiтину, який впливае на гострики та аскариди наступним чином - паралiзує м'язи гельмiнтiв, що позбавляє'iх можливостi рухатись, прикрiплятись до стiнки кишечника, розмножуватись та сприяє фiзiологiчному виведенню гельмiнтiв з органiзму . Активнi речовини насiння гарбуза проявляють легку проносну дiю, покращують роботу печiнки та жовчного мiхура; екстракт часнику проявляе протиглисну дiю та сприяе розвитку нормальної мiкрофлори кишечника, пригнiченню процесiв гнипя та бродiння в кишечнику. Активнi речовини екстракту часнику пiдсилюють перистальтику кишечника, сприяють виведенню гельмiнтiв, особливо гострикiв , усувають шкiдливий вплив на органiзм продуктiв їх життедiяльностi; проявляють жовчогiнну дiю; покращують апетит; пiдвищують опiрнiсть органiзму до iнфекцiй. Часник є потужним природним джерелом кремнiю та вiдновлює його дефiцит, який настає при зараженнi гельмiнтами; екстракт листя грецького ropixa проявляє антипаразитарну дiю по вiдношенню до зрiлих осiб гельмiнтiв та їх личинок за рахунок руйнiвної дiї на функцiонування органiзму паразитiв та пригнiчення їx розмноження шляхом незворотнього порушення утилiзацi'i глюкози та зменшення запасiв глiкогену в тканинах паразитiв. Активнi речовини екстракту листя грецького ropixa покращують апетит та обмiннi процеси; нормалiзують стан кишкової мiкрофлори; проявляють протизапальну дiю; екстракт полину гiркого має антипаразитарну дiю по вiдношенню до гельмiнтiв (особливо аскарид, гострикiв), найпростiших (лямблiй,) грибiв. Активнi речовини екстракту полину гiркого стимулюють секрецiю шлункового соку, жовчi та секрету пiдшлунково'i залози; покращують травлення та стимулюють апетит; проявляють загальнозмiцнювальну дiю на органiзм; екстракт чебрецю звичайного має антипаразитарну дiю, покращує процеси травлення та стимулює апетит.

Таким чином, BOPMATIK мiстить натуральнi рослиннi екстракти з комплексом бiологiчно активних речовин, якi володiють антигельмiнтною дiєю та застосовуються для:

звiльнення органiзму вiд гельмiнтiв (гострики, аскариди), найпростiших (лямблiй) та продуктiв їx життедiяльностi; зменшення iнтоксикацi'i органiзму та алергiчних проявiв, спричинених гельмiнтами; сезонної допомоги органiзму в боротьбi з гельмiнтами та попередження повторного зараження; пiдтримки нормального функцiонування органiв травлення (печiнки, жовчного мiхура, жовчовивiдних шляхiв, кишечника); покращення апетиту, процесiв травлення та всмоктування поживних речовин, вiтамiнiв, мiкро- та макроелементiв; загального змiцнення органiзму.

Показання до застосування

Дiєтична добавка до основного рацiону харчування - джерело бiологiчно активних речовин, сприяє дегельмiнтизації, виведенню токсичних речовин, покращенню функцiонування органiв травлення, загальному змiцненню органiзму, Має детоксикацiйнi властивостi,

Дiєтичнi добавки не слiд використовувати як замiну повноцiнного рацiону харчування.

Спосiб застосування

Дiтям вiд 3 до 5 рокiв - по 5 ml (мл) 2 рази на день; дiтям вiд 5 до 72 рокiв - по 5 ml (мл) 3 рази на день; дiтям вiд 7 2 рокiв та дорослим - по 10 ml (мл) 2 рази на день.

Сироп вживати внутрiшньо за 15 хвилин до вживання їжi.

Перед кожним вживанням флакон необхiдно збовтати. Рекомендований термiн вживання 10-14 днiв.

Курс прийому можна повторити через 20 -30 днiв. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Перед застосуванням потребуе консультацii з лiкарем!

Протипоказання

Індивiдуальна чутливiсть до компо­ нентiв, що входять до складу продукту, дiти вiком до 3-х рокiв, жiнки у перiод вагiтностi та лактації.

Застереження: надмiрне споживання може спричинити послаблювальний ефект.

Склад

Вода очищена (розчинник), сорбiтол 70 % (пiдсолоджувач), глiцерол (розчинник), екстракт насiння гарбуза звичайного, апельсиновий ароматизатор, лимонна кислота (регулятор кислотностi), екстракт листя ropixa волоського, натрiю бензоат (консервант) ,екстракт чебрецю звичайного, екстракт часнику, екстракт полину гiркого . Без ГМО.

Умови зберiгання

Зберiгати в оригiнальнiй упаковцi, у сухому, вiддаленому вiд свiтла та тепла, недоступному для дiтей мiсцi, при температурi не вище 25 °С.

Поширені запитання