АНЦ
star_on

Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см

Етікон
Артикул: 46750
Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваВікрил
Кількість в упаковці90 см
ВиробникЕтікон
Країна виробництваСША
ФормаВікрил

Опис

Vicryl - плетена нитка фіолетового кольору або без покриття з поліглактиду 910, покрита поліглактином 370 і стеаратом кальцію. Нитка розсмоктується у процесі гідролізу, тому реакція тканин мінімальна. Шви покриті для мінімізації травматизації тканин та полегшення зав'язування вузлів.

Галузь застосування

Компресія та/або лігування м'яких тканин у всіх галузях хірургії, офтальмології, гінекології та гастроентерології. Не підходить для серцево-судинної та нейрохірургії.

Час загоєння рани

35 днів

Час розсмоктування

56-85 днів

Шовний матеріал Vikril - синтетичний, розсмоктується, стерильний шовний матеріал, виготовлений із кополімеру, що складається на 90% з гліколіду та на 10% з L-лактиду. Емпірична формула кополімеру: (C2H2O2)m(C3H4O2)n.

Vicryl покритий сумішшю, що складається з рівних частин гліколід-лактидного кополімеру (Polyglactin 370) та стеарату кальцію. Відомо, що сополімер Polyglactin 910, Polyglactin 370 і стеарат кальцію не мають антигенних властивостей, апірогенні і викликають незначну реакцію тканин при розсмоктуванні.
Vicryl пофарбований у фіолетовий колір, а також випускається у незабарвленому вигляді. Вікрил випускається різної товщини та довжини і може поставлятися окремо (лігатури) або разом із голками з нержавіючої сталі різних типів та розмірів (атравматики).

Показання до застосування

Шовний матеріал Vicryl підходить для апроксимації м'яких тканин, включаючи використання в очній хірургії, анастомозі периферичних нервів та мікрохірургії на судинах діаметром менше 2 мм. Безпека та ефективність шовного матеріалу VICRIL у кардіохірургії не встановлена.

Вказівки щодо застосування

Вибір та накладання швів повинні здійснюватися з урахуванням наступних факторів: стан пацієнта, досвід хірурга, хірургічна техніка та розмір рани.

Протипоказання

Оскільки ці шовні матеріали є такими, що розсмоктуються, їх не слід використовувати в тих випадках, коли потрібно тривале зіставлення натягу тканин.

Попередження та запобіжні заходи

Як і у випадку з усіма сторонніми тілами, тривалий контакт будь-якого шовного матеріалу з сольовим розчином (наприклад, у сечовивідних або жовчовивідних шляхах) може призвести до утворення конкрементів. Шовні матеріали, що залишаються на шкірі більше 7 днів, можуть спричинити місцеве роздратування. Їх слід видаляти відповідно до інструкцій. У тканинах з недостатнім кровопостачанням шовні матеріали, що розсмоктуються, слід використовувати з обережністю, так як може відбутися відторгнення шовного матеріалу і сповільнене розсмоктування. Підшкірні шви слід накладати якнайглибше, щоб зменшити еритему та індурацію, які зазвичай пов'язані з процесом розсмоктування. Не рекомендується використовувати цей шовний матеріал у літніх, виснажених та ослаблених пацієнтів, а також за наявності станів, що перешкоджають загоєнню ран.

Несприятливі реакції

Побічні реакції, пов'язані з використанням даного матеріалу, включають тимчасове місцеве подразнення у місці рани, тимчасову запальну реакцію на стороннє тіло, почервоніння, набряк та ущільнення під час розсмоктування внутрішньошкірних швів. Як і будь-яке стороннє тіло, Vicryl може посилити існуючу інфекцію.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 06.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см?

158.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см.

У чому особливості товару Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см?

Хірургічні шовні матеріали Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см. Відноситься до Хирургические шовные материалы

Які відгуки у товару Вікрил плюс з покриттям антибактеріальний/поліглактин 910 1 90 см?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.