Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Вайгорпро VigorPro здоров'я статевої системи таблетки №30

Life's Health Swiss GmbH
Артикул: 1062404
Вайгорпро VigorPro здоров'я статевої системи таблетки №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваВайгорпро
ДорослимПризначений для лікування чоловіків
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 18-ти років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникLife's Health Swiss GmbH
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваШвейцарія
ВодіямМожна
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Вайгорпро VigorPro здоров'я статевої системи таблетки №30

Склад

1 таблетка містить:

L-цитрулін (в формі Kyowa) - 500 mg (мг); Екстракт Епімедіуму (Горянка) (в формі Epimedium brevicornum) - 250 mg (мг); Трибулус террестрис (стандартизований до 90% сапонінів) - 225 mg (мг); Сухий екстракт кореня перуанського женьшеню - Мака (в формі Lepidium) - 167 mg (мг).

Опис

Дієтична добавка VigorPro в формі таблеток може бути рекомендована в якості додаткового джерела рослинних речовин і натурального афродізіака з метою посилення сексуального бажання і поліпшення сексуальної функції у чоловіків, нормалізації функціонального стану сечостатевої системи при еректильної дисфункції (для підвищення лібідо і потенції), зменшення гіперплазії передміхурової залози , поліпшення продукції і якості сперми, а також для підвищення розумової і фізичної працездатності та адаптаційних можливостей у чоловіків.

Комплексна дія суплементи VigorPro обумовлена ​​функціональними властивостями активних інгредієнтів і спрямована на вирішення проблем з сексуальною функцією, лібідо, сперматогенезом, пам'яттю і енергією у чоловіків. Комплексна дія суплементи сприяє нормалізації метаболізму і регуляції оксиду азоту, вивільнення якого сприяє ерекції і допомагає уникнути ризику дефіциту амінокислоти - L-цитрулін. Дієві речовини сприяють підвищенню сексуального бажання, рівня фертильності, покращуючи вироблення сперматозоїдів, їх рухливість і обсяг сперми, покращує репродуктивну функцію у чоловіків. Комплексний вплив допомагає досягти ерекції, сприяє продукції головного чоловічого гормону - тестостерону, і дозволяє знизити ризик розвитку алопеції (облисіння тім'яної і лобової областей).

Основною перевагою дієтичної добавки VigorPro є збалансований склад активних інгредієнтів в одній таблетці, які доповнюють дію один одного. Унікальний склад суплементи допомагає підтримати здоров'я статевої системи чоловіків і поліпшити сексуальні функції завдяки комплексному підходу до процесів в організмі. Суплементи не викликає звикання і побічних ефектів при дотриманні рекомендованого дозування.

Показання

Сприяє підвищенню рівня тестостерону; Позитивно впливає на еректильну функцію; Сприяє підвищенню лібідо; Може стимулювати синтез лютенізуючого гормону; Може покращувати показники печінки; Сприяє підвищенню самооцінки і поліпшення настрою; Сприяє збільшенню м'язової маси і витривалості.

Протипоказання

Індивідуальна неприйнятність будь-якого з компонентів комплексу, дитячий вік.

Спосіб застосування та дози

Приймати по 1 таблетці 3 рази на добу або за призначенням лікаря, запиваючи склянкою води під час прийому їжі. Рекомендована тривалість прийому 3 місяці, подальший прийом може бути погоджено з лікарем індивідуально. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Термін придатності

2 роки з дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 30 таблеток у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Лайфс Хелс Свіс ГмбХ, Готхардштрассе 28 6300 Цуг, Швейцарія.

Поширені запитання