Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Валерін Кардіо таблетки 500 мг №60

Вітера
Артикул: 50005
Валерін Кардіо таблетки 500 мг №60
Написати відгук
212.9 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.13грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 5.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваВалерін кардіо
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникВітера
Країна виробництваУкраїна
ФормаТаблетки
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Валерін Кардіо таблетки 500 мг №60

Склад

Лікувальні трави:

Меліса, (Melissa officinalis L.); Валеріана лікарська, (Valeriana officinalis L.); Пустирник, (Leonurus cardiaca L.); Пассифлора, (Passíflora); Підтримуючий комплекс вітамінів групи В (В1, В2, В6, В12), вітамін С та мікроелемент – Магній.

Опис

«Валерін кардіо» - комплексний препарат на основі лікувальних рослин, вітамінів і мінералів, що має заспокійливу дію. Забезпечує зняття почуття занепокоєння, тривоги та нервової напруги, захищає серцево-судинну систему від стресів та покращує сон. Містить магній та вітамін В6, що покращує засвоєння магнію та його метаболізм у клітині. Магній відповідає за передачу та швидкість проходження нервових імпульсів від головного мозку до периферичних нервових закінчень та м'язів, забезпечує підтримку організму в стресових станах та підвищеному розумовому навантаженні. Біоактивні властивості лікувальних рослин у складі комплексу забезпечують збалансований седативний вплив на організм.

Переваги «Валерін кардіо» у порівнянні з аналогами:

найповніший збалансований спектр складових у т.ч. елементів спокою Mg та B6; посилений ефект дії складових компонентів; відсутність звикання до препарату; оптимальне поєднання лікарських трав седативної та снодійної дії + мікроелементи (Mg) та вітаміни (групи В); седативний ефект протягом дня і м'який снодійний ефект у момент засинання; м'яка підтримуюча дія протягом часу, необхідного для зняття стресу, розслаблення та відпочинку організму; відсутність барвників, ароматизаторів та оболонки, що забезпечує максимально натуральний склад, що виключає побічні дії на організм.

Показання

Валерин кардіо застосовується для:

Зняття підвищеної дратівливості. Підвищення емоційної стійкості. Усунення нервової напруги та тривожності. Усунення порушень сну та нормалізації сну. Нормалізації артеріального тиску при артеріальній гіпертензії. Підвищення працездатності. Комплексної терапії стрес – залежних захворювань: гастрит, виразкова хвороба, стенокардія, гіпертонія, інфаркт міокарда, розсіяний атеросклероз. Усунення симптомів ПМС та клімактеричного періоду (підвищена нервозність, порушення працездатності та сну, "припливи", артеріальна гіпертензія). Підвищення опірності організму нервово-емоційним навантаженням (профілактика синдрому «вигоряння») та профілактики емоційного виснаження. Поліпшення якості та тривалості життя.

Протипоказання

Гіперчутливість до компонентів препарату.

Особливості застосування

Вагітність, період годування груддю. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-2 табл., 1-2 рази на день при підвищеній нервовій збудливості та відчутті занепокоєння, при порушеннях сну/засипання – приймати 1 таблетку за 30 хвилин до сну (або 2 рази увечері: 1 таблетку за 2-3 години до сну, та 1 таблетку за 30 хвилин до сну).

Профілактичний курс – 1 місяць. Курс можна повторювати 2 – 3 рази на рік, або за потребою.

Побічні реакції

При дотриманні дозування не виявлено. При передозуванні можливі прояви алергії при гіперчутливості до компонентів препарату.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 0°С до +25°С, відносної вологості не більше 75%

Упаковка

По 60 таблеток у банку; по 1 банку у картонній упаковці.

Виробник

ТОВ "Вітера", Україна.

Поширені запитання