Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Тонометр автоматичний Paramed Indicator-X

Wenzhou Bokang Instruments
Артикул: 1057656
Тонометр автоматичний Paramed Indicator-X
Написати відгук
1648.2 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 16.48грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

№3
в категорії
Торгова назваParamed
ВиробникWenzhou Bokang Instruments
Країна виробництваКитай
ФормаТонометр автоматичний

Інструкція Тонометр автоматичний Paramed Indicator-X

Опис

Indicator-X - це автоматичний тонометр з голосовим супроводом і адаптером. Прилад виводить результати виміру на екран і паралельно їх озвучує. Модель проста у використанні, має всі базові функції. Оснащена великим екраном і збільшеною манжетою. Офіційна гарантія від виробника - 5 років. Функція голосового супроводу в тонометрі - це незамінний параметр для людей з поганим зором або повною його відсутністю. Людині досить надіти манжету і натиснути кнопку включення, щоб користуватися приладом самостійно. Апарат виводить результати на екран і одночасно їх озвучує (в тому числі українською мовою).

Indicator-X - тонометр з останньої лінійки Paramed. Бренд медтехніки є одним з найбільш продаваних на всесвітньому торговому сайті Amazon. Сьогодні тонометри Paramed популярні не тільки в Україні, але і США. Фахівці компанії провели ряд досліджень, щоб розробити найбільш точні і зручні прилади для домашнього використання. Після вибору оптимального виробника компанія протестувала нові тонометри в лікарні і сервісному центрі. Тест довів високу точність показників і якість збірки. Модель Indicator-X також пройшла всі випробування. Це не тільки незамінний тонометр для незрячих, а й просто зручний прилад для кожного.

Головні особливості моделі:

універсальна манжета (обхват 22-42 см) підходить для людей різної комплекції, щільно облягає плече будь-якої статури; функція донакачування манжети для надвисоких показників (після натискання кнопки нагнітає повітря ще на 20 мм рт. ст.); індикатор аритмії (при фіксації порушення серцевого ритму загоряється відповідний значок); індикатор руху (якщо людина ворушиться під час виміру, апарат сповіщає про це); індикатор тиску відповідає офіційній класифікації ВООЗ; є захист кнопок від пилу і вологи; перевірка пульсу (результат висвічується під показниками АТ); пам'ять на 60 замірів для одного користувача.

Комплектація:

прилад для автоматичного вимірювання тиску Indicator-X манжета анатомічної форми стандартного розміру 22-42 см елементи живлення адаптер для підключення приладу до електромережі сумка для зберігання приладу інструкція / гарантійний талон.

Технічні характеристики:

Виробник: Paramed Тип: Тонометр автоматичний з манжетою на плече Визначення аритмії: Є Наявність адаптера мережі: Є Розмір манжети: (22-42 см) Живлення: Адаптер (входить до комплекту) / Батарейки Пам'ять, вимірювань: 90

Виробник

Xiamen Ants-Bro Technology Co., Ltd., Китай.

Поширені запитання