star_on

Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A

Shenzhen Pango Electronic
Артикул: 1039709
Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваDr. Frei
ВиробникShenzhen Pango Electronic
Країна виробництваКитай
ФормаТонометр автоматичний

Опис

Автоматичний вимірювач артеріального тиску (тонометр) Dr.Frei модель M-200A має гарну функціональність, а також вишуканий дизайн. Завдяки унікальній технології IHB можна діагностувати аритмію, виявляючи навіть майже непомітні порушення серцебиття. Це дозволяє виявити порушення на ранній стадії та вчасно вжити заходів.

Спеціальні функції

Електронний прилад для точного та комфортного вимірювання артеріального тиску та пульсу в домашніх умовах. Виробник: Dr.Frei (Швейцарія). Виявлення аритмії. Унікальна технологія IHB показує порушення серцебиття під час вимірювання артеріального тиску. Кольорова шкала артеріального тиску показує, чи артеріальний тиск є занадто високим, надто низьким або в межах норми. Середнє значення останніх 3 вимірів артеріального тиску та пульсу. Ця функція дозволяє швидко та точно усереднити, наприклад, ранкові, денні та вечірні вимірювання артеріального тиску. Пам'ять на 2 користувача з 30 вимірами служить сучасною альтернативою "щоденнику гіпертоніка". Плечова манжета. Розмір манжети: 22-42 см. Універсальний розмір манжети дозволяє вимірювати артеріальний тиск для всіх членів сім'ї. Це значно економить кошти на придбання додаткових манжет. В комплект входить зручний чохол для зберігання тонометра та аксесуарів. Адаптер змінного струму для тонометра входить до комплекту. Гарантія на тонометр автоматичний Dr. Frye M-200A: 5 років. Сервісне та гарантійне обслуговування продукції ТМ Dr.Frei здійснюється у всіх великих містах України.

Переваги

Комфорт та точність.

Розміщення манжети на плечі дозволяє отримати найбільш точні результати, оскільки вимірювання проводиться в області великих артерій, а спеціальні алгоритми обробки даних підвищують його точність, внаслідок чого похибка становить менше 3 мм рт. ст.

Тонометр оснащений потужним компресором, який за лічені секунди створює необхідний тиск у манжеті, не викликаючи дискомфорту у користувача. Завдяки висококонтрастному дисплею з великими цифрами прилад буде зручним для користувачів з порушеннями зору. Працюючий від адаптера змінного струму або батарейного блоку, він ідеально підходить для контролю артеріального тиску під час тривалих поїздок.

Додаткові функції

У тонометрі Dr.Frei M-200A використовується спеціальна технологія IHB, яка автоматично на ранніх стадіях виявляє аритмію. Не менш корисним для користувача є колірний індикатор рівня артеріального тиску, який підкаже, в якому діапазоні є результати: низький або високий тиск, норма.

Комплектація

електронний прилад М-200А; стандартна манжета 22-42 см; мережевий адаптер; сумка для зберігання; гарантійні документи; Інструкція з експлуатації; коробки.

Характеристики

Тип виробу: тонометр Тип виміру: автоматичний Призначення: первинне визначення відхилення артеріального тиску Місце використання: плече Додаткові функції: діагностика аритмії, колірна шкала артеріального тиску, середнє значення останніх 3 вимірювань артеріального тиску та пульсу, пам'ять для 2 користувачів на 30 вимірювань Розмір манжети: 22-42 см
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 02.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A?

1253 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A.

У чому особливості товару Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A?

Тонометри та витратні матеріали Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A. Відноситься до Тонометры и расходные материалы

Які відгуки у товару Тонометр автоматичний електронний Dr. Frei M-200A?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.