star_on

Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2

MKI
Артикул: 1040402
Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2

доставимо

Написати відгук
346.80 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваТонгкат
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці2 шт
ВиробникMKI
Країна виробництваМалазія
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

БАД Тонгкат Алі Джек для підвищення чоловічої потенції (2 шт.) – це 100% натуральний продукт, створений на основі малазійської рецептури, для чоловічої потенції, спрямований на покращення якості сексу. Вплив на чоловічий організм відбувається відразу у двох аспектах: забезпечення механічних факторів, таких як посилення ерекції та збільшення статевого члена, та стимулювання емоційних переживань під час інтимної близькості.

Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ – продукт найвищої якості, представлений сьогодні на ринку біологічно активних добавок.

Активні інгредієнти

Natural Herbal Tongkat Ali Jack - це 100% екстракт кореня Тонгкат Алі (Eurycoma longifolia), отриманий шляхом розчинення в дистильованій воді. Цей продукт не містить доданих частин інших рослин. Унікальний процес виробництва забезпечує повне розщеплення та засвоєння дієтичної добавки.

Екстракт Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ обробляється за допомогою запатентованої технології Best Available Technology. Ліофілізований екстракт подрібнюється на порошок та інкапсулюється, зберігаючи активні терапевтичні інгредієнти.

Переваги

Суворий контроль якості на кожному етапі виробництва гарантує, що Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ має найвищу якість. Кожна капсула містить стандартизовані біологічно активні інгредієнти, розроблені на основі досліджень дози та реакції.

Наукові дослідження

Провідні вчені Малайзії, відомі своєю новаторською роботою з вивчення дії кореня Тонгкат Алі, виявили деякі вражаючі ефекти Тонгкат Алі на пацієнтів, які включають:

Підвищення рівня тестостерону у 4,5 рази. Збільшення сексуальної активності. Поліпшення загального здоров'я. Уповільнення процесу старіння. Збільшення м'язової маси. Знімає розумову та фізичну втому, підвищує працездатність.

Показання до застосування

Дієтична добавка використовується чоловіками для коригування раціону харчування як додаткове джерело гінзенозидів та сапонінів.

При сумісному застосуванні з Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ підвищує життєвий тонус та допомагає подолати втому. Було доведено, що добавка підвищує працездатність та витривалість вже після одного тижня прийому. Добавка рекомендується дорослим чоловікам.

Рекомендації щодо застосування та дозування

Для сексуальної активності рекомендується приймати по 1 капсулі за 15-2 години до інтимної близькості. Індивідуально, за потреби збільшити дозування, можна прийняти додатково 1 капсулу. Курс лікування – по 1 капсулі під час їжі 1 раз на 3 дні, протягом від 3 до 6 місяців.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість активного компонента БАД, дратівливість, безсоння, підвищений артеріальний тиск. У зв'язку з тим, що препарат виводить токсини з організму, цей процес може супроводжуватися запамороченням, пітливістю, нудотою, блюванням, головним болем. Якщо ви спостерігаєте перераховані вище симптоми - пийте більше води і збільшіть період прийому препарату з 1 капсули 1 раз на 3 дні до 1 капсули 1 раз на 7 днів.

Рекомендації

Для кращого засвоєння уникайте великої кількості жирної їжі та алкоголю. Пийте велику кількість води.

склад

1 капсула з 350 мг екстракту кореня eurikomyces longifolia.

Характеристики

Тип продукту: біологічно активна добавка Призначення: підвищення потенції Упаковка: капсули Кількість в упаковці: 2 шт.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 01.10.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2?

346.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2.

У чому особливості товару Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2?

Бади для потенції Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2. Відноситься до Бады для потенции

Які відгуки у товару Тонгкат Алі Джек капсули 350 мг №2?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.