Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Тіреоклін капсули №60

Тіреоклін капсули №60
5.0
416.3 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 4.16грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваТіреоклін
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 14-ти років
ВагітнимЗ обережністю
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникЭЛЕМЕНТ ЗДОРОВЬЯ ООО
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Тіреоклін капсули №60

Склад

1 капсула вагою 370 мг містить:

коренів і кореневищ перстачу білої (Potentilla alba) екстракт сухий - 300 мг;
плодів горобини чорноплідної (Photinia melanocarpa) екстракт сухий - 39.9 мг;
квіток і плодів глоду криваво-червоного (Crataegus sanguinea) екстракт сухий - 30 мг;
селеніт натрію (Natrii selenis) у вигляді сухого порошку - 0,1 мг.

Діючі властивості компонентів

Кореневища і корінні перстачу білої (Potentilla alba) містять флавоноїди, ірідоіди, сапоніни, вуглеводи, фенолкарбонові кислоти, дубильні речовини, макро- і мікроелементи (йод, магній, мідь, селен, цинк, кобальт, залізо, алюміній, кремній).

Перстач біла налагоджує діяльність щитовидної залози, вироблення тиреотропного гормону, нормалізує мінеральний, сольовий, і інші види обміну речовин в організмі, сприяє розсмоктуванню вузлів. Вирівнює гормональний фон, приводить в норму вагу. Виводить радіонукліди і надлишок холестерину з організму. Посилює виділення сечі, проявляючи диуретические, гіпотензивні властивості, допомагає позбутися від задишки, тахікардії, пітливості, дратівливості.

Плоди горобини чорноплідної (Photinia melanocarpa) містять антоціанів, флавоноїди, органічні кислоти, вітаміни С, Е, РР, каротиноїди, цукри, дубильні речовини, вітамін В2, фолієву кислоту, мікроелементи (фтор, йод, мідь, залізо, і ін.).

Плоди чорноплідної горобини сприяють стабілізації роботи залоз внутрішньої секреції, відновлення функції щитовидної залози зниження рівня цукру і холестерину в крові. Чорноплідна горобина сприяє зміцненню стінок судин, їх розширенню, зменшує підвищений артеріальний тиск, виводить з організму солі важких металів і радіонукліди, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, знімає спазми і має жовчогінний, сечогінний, кровоспинний, Антиалергічний ефекти, зміцнює імунітет.

Квітки глоду криваво-червоного (Crataegus sanguinea) містять гіперозид, кверцетин, вітексин, сапонаретін, оріентін, аміни (холін, ацетилхолін, тріметіламін). У плодах глоду знайдені органічні кислоти, цукри, сорбіт, пектинові речовини (1,9-6,1%), аскорбінова кислота (18-100 мг%), В-каротин (0,4-2,7 мг%), вітамін К, фенольні сполуки (антоціанів - до 1200 мг%, лейкоантоціанів - 400-1500 мг%, катехіни, фенолокислоти тощо), кумарини (0,7-3,4%).

Плоди і квітки глоду криваво-червоного покращують обмін речовин, сприяють схудненню, рекомендуються при безсонні, запамороченні, задишці, прискореному серцебитті і підвищеному артеріальному тиску, нервовому збудженні, виводять з організму солі важких металів і знижують рівень холестерину в крові, запобігають передчасному старінню, підвищують опірність організму до впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Мікроелемент селен необхідний для нормалізації роботи ендокринної системи, профілактики ендокринопатій та асоційованих з ними захворювань. Селен бере участь в секреції і метаболізмі тиреоїдних гормонів, забезпечує активацію конверсії тироксину (Т4) в трийодтиронін (Т3); сприяє оптимальному функціонуванню імунної системи, виведенню вільних радикалів, має протипухлинні властивості. Селен підсилює енергетичні можливості міокарда, знижує гіпоксію, виступає антагоністом важких металів (миш'яку, кадмію, ртуті).

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування за рекомендаціями лікаря - додаткове джерело біологічно активних речовин, сприяє нормалізації структури і функції щитовидної залози, кров'яного тиску, функціонування серцево-судинної системи; поліпшенню ліпідного та вуглеводного обміну, зниження рівня цукру і холестерину в крові. Має загальнозміцнюючу і м'яким заспокійливим властивостями.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, брадикардія, гіпотонія, вагітність, період лактації, дітям до 14 років, з обережністю при тромбофлебіті.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Препарат не впливає на здатність керувати автомобілем або іншими механічними засобами.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їжі, запиваючи склянкою води.

При необхідності можна провести підтримує курс 1 капсула 1 раз на день протягом 3 місяців.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Термін вживання: 3 місяці (90 днів), в подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем індивідуально. За призначенням лікаря курс прийому може становити від 3-х до 6-и і більше місяців.

Термін придатності

2 роки з дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 2°С до 25°С. 

Упаковка

60 капсул в картонній коробці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ “Елемент здоров’я”.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Україна, 03062, м. Київ вул. Естонська, буд.120.

Поширені запитання