АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2

Атлас Лінк
Артикул: 33601
Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваHomeTest
Кількість в упаковці2 шт
ВиробникАтлас Лінк
Країна виробництваКитай
ФормаТест-смужки

Опис

Експрес-тест для діагностики вагітності, 2 тест-смужки HomeTest

Тести на вагітність призначені для виявлення хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ) у сечі. Він присутній в організмі як жінок, так і чоловіків, та його концентрація може досягати 5-7 мМЕ/мл. Значно більша кількість ХГЛ виробляється плацентою, що розвивається, невдовзі після запліднення і протягом першого триместру вагітності досягає піку на 8-12 тижні.

Рівень ХГЛ у сечі вагітної жінки через 2 тижні після зачаття становить приблизно 20-100 мМЕ/мл, тому на момент тестування концентрація ХГЛ як мінімум удвічі перевищує поріг чутливості тесту.

Переваги

Тест-смужка упакована у міцну картонну коробку, що захищає її від механічних пошкоджень. Висока чутливість – 10 мМЕ/мл дозволяє визначити вагітність з 7-10 дня після зачаття. Тест можна проводити будь-якої доби. Але оскільки концентрація ХГЛ збільшується не лише зі збільшенням терміну вагітності, а й протягом дня, на ранніх термінах вагітності тест краще проводити вранці.

Як використовувати

Вам не потрібно ніякої спеціальної підготовки, просто дотримуйтесь інструкцій. Зберіть сечу у контейнер. Вийміть тест-смужку з герметичної упаковки та одразу ж проведіть тест відповідно до інструкції.

Відкрийте упаковку та вийміть тест-смужку. Зберіть ранкову сечу в чистий контейнер і помістіть тест до потрібного рівня, на п'ять секунд. Потім вийміть тест із сечі та покладіть на суху, рівну та чисту поверхню. На п'ятій хвилині оцініть результат, через десять хвилин він втрачає чинність.

Після розтину зберігання заборонено.

Характеристики

Тип: 2 тест-смужки. Чутливість: 10 мМе/мл. Рання діагностика: висока чутливість до гормону ХГЛ дозволяє проводити тест за 5 днів до менструації. Простота використання: будь-якої доби в домашніх умовах. Приклад для аналізу: сеча. Перевірений гормон: гормон ХГЛ, що виділяється плацентою під час вагітності.

Термін придатності: 2 роки.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 20.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2?

80 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2.

У чому особливості товару Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2?

Тести для визначення вагітності Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2. Відноситься до Тесты для определения беременности

Які відгуки у товару Тест-смужка для визначення вагітності Home Test №2?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.