star_on

Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2

Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваFRAUTEST
ВиробникХуман Гессельшафт
Країна виробництваНімеччина
ФормаТест-смужки

Опис

Опис

Тести на вагітність призначені для виявлення в сечі хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ). Він присутній в організмі як жінок, так і чоловіків, та його концентрація може досягати 5-7 мМЕ/мл. Значно більша кількість ХГЛ виробляється плацентою, що розвивається незабаром після запліднення, а в першому триместрі вагітності його пік припадає на 8-12 тиждень вагітності.

Рівень ХГЛ у сечі вагітної жінки через 2 тижні після зачаття становить приблизно 20-100 мМЕ/мл, тому на момент тестування концентрація ХГЛ як мінімум удвічі перевищує поріг чутливості тесту.

Подвійний контроль FRAUTEST – наявність двох тестів в одній упаковці дозволяє усунути усі сумніви та бути впевненим у результаті на 100%. Другий тест проводиться через 2 дні, оскільки концентрація ХГЛ подвоюється кожні 48 годин.

Тест є просочену реагентом (мічені антитіла до ХГЧ) паперову смужку на пластиковій підкладці, яка занурюється в ємність з досліджуваною сечею.

Інструкції:

Відкрийте упаковку та вийміть тест-смужку, тримаючи її за кольоровий кінець. Зануріть тест-смужку вертикально в ємність із сечею до позначки, вказаної стрілками, на 10 секунд. Помістіть тест-смужку на суху горизонтальну поверхню. Оцініть результат через 3-5 хвилин, але не пізніше ніж через 10 хвилин.
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 24.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2?

66.5 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2.

У чому особливості товару Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2?

Тести для визначення вагітності Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2. Відноситься до Тесты для определения беременности

Які відгуки у товару Тест-смужка для визначення вагітності Frautest Double-control №2?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.