Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Тест для визначення вагітності Baby test струменевий

Атлас Лінк
Артикул: 1065218
Тест для визначення вагітності Baby test струменевий
Написати відгук
151.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 1.51грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№5
в категорії
Торгова назваBabyTest
ВиробникАтлас Лінк
Країна виробництваКитай
ФормаТест струменевий

Інструкція Тест для визначення вагітності Baby test струменевий

ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ

НСС 114 Струменевий тест для діагностики вагітності по сечі BABYTEST

Тест-експрес Babytest використовується для ранньої діагностики вагітності. Лише для діагностики in vitro.

Як працює тест:
Тест-експрес BabyTest виявляє наявність сечі хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ). Вміст ХГЛ y сечі y сечі невагітної жінки складає зазвичай 5.0 MMO/mn(mlU/ml). Найвищої концентрації ХГЛ досягає до 12 тижня вагітності – від 100.000 до 200.000 MMO/mn(mlU/ml). Експрес-тест виявляє ХГЛ у сечі, якщо його вміст складає 10 MMO/mn(mlU/ml) або вище. Такий рівень може виявлений вже на 7-10 день після запліднення.

Як користуватись тестом:
Вам не потрібна спеціальна, підготовка, достатньо дотримуватись інструкції із застосування. Користуюсь струменевим тестом надзвичайно просто, Вам навіть не потрібно збирати сечу. Тест необхідно проводити при кімнатній температурі. Розкрийте герметичну упаковку, дістаньте тест та зніміть захисний ковпачок. Одразу після зняття ковпачка, підставте кінець тесту, позначений стрілкою, під струмень сечі на 10 секунд (5) так, щоб рідіна потрапляла на поверхню, що абсорбує. Закрийте ковпачок та зачекайте до появи кольорових смужок. Результат слід оцінювати не раніше ніж за 5 хвилин та не пізніше ніж за 10 xB. Надмірне споживання рідини може вплинути на концентрацію ХГЛ у сечі. Тестування може бути проведено у будь який час доби.

Негативний результат:
Наявність 1 кольорової смужки у контрольній (С) зоні експрес тесту та відсутність смужки у зоні результатів (Т) вказує нате, що результат тесту негативний, ХГЛ у сечі не виявлено. Це означає, що Ви або не вагітні, або провели тестування занадто рано. Якщо Ви не впевнені, повторіть тестування через 48 годин

Позитивний результат:
Наявність 2 кольорових смужок на тесті, одна – у зоні результату Т, інша – у контрольній зоні С, вказує на те, що Ви з великою вірогідністю вагітні - у Вашій сечі виявлений ХГЛ. Одна смужка може бути світліша за іншу, вони не повинні бути одного кольору, це у будь-якому разі вказує на позитивний результат тесту.

Тест недійсний:
відсутність кольорових смужок в зоні результатів (Т) і в контрольній зоні (С) вказує на те, що результат недійсний. Повторіть тест з новою смужкою.

ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Чутливість: Тест для діагностики вагітності по сечі виявляє ХГЛ меч в концентрації 10 мМО/мл або більше.
Специфічність: Тест був стандартизований згідно з Міжнародним стандартом Всесвітньої організації охорони здоров’я.
Додавання: LH(30О мМО /мл (mlU/ml), FSH (1000 мМО /мл (mlU/ml)) та TSH(1000 мМО /мл (mlU/ml)) до негативних (О мМО /мл (mlU/ml, ХГЛ) та позитивних (10 мМО rмл (mlU/ml) ХГЛ) зразків не показало реактивність.
Клінічне випробування продемонструвало > 99% загальної точності результатів.
Маркувальна лінія, що з'являється в області Контролю (С), є внутрішнім процедурним контролем.

РЕАГЕНТИ: Колоїдне золото, покрите антитілами BHCG; NC мембрана, покрите мишачими антитілами a-HGG тa кроляче антимишине антитіло IgG.

Увага:
1. Не рекомендовано проводити тест після вживання алкоголю, адже він може вплинути на результат аналізу.
2. Якщо Ви проводите тестування через надто маленький термін після запліднення, рівень ХГЛ може бути низьким, і тест покаже негативний результат. В випадку повторіть тестування через 48 годині).
З. Рівень ХГЛ може визначатися тестом протягом декількох тижнів після пологів, викидню, терапевтичного аборту.
4. Перш ніж приймати будь-які рішення щодо медичних заходів, необхідно проконсультуватися з лікарем, не приймайте рішення тільки на основі результатів, отриманих за допомогою експрес-тесту.

Умови зберігання:

Поширені запитання