Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Тест для визначення вагітності Baby test смужка 3 мм №1

Атлас Лінк
Артикул: 1065215
Тест для визначення вагітності Baby test смужка 3 мм №1
5.0
33.4 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.33грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№2
в категорії
Торгова назваBabyTest
ВиробникАтлас Лінк
Країна виробництваКитай
ФормаТест-смужки

Інструкція Тест для визначення вагітності Baby test смужка 3 мм №1

ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ

HCG 112 Тест-смужка для діагностики вагітності по сечі BABYTEST

Tecт-eкспрес Babytest використовується для ранньої діагностики вагітності. Лише для діагностування in vitro.

Як працює тест:
Тест-експрес Babytest виявляє наявність у сечі хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ). Вміст ХГЛ у сечі у невагітної жінки складає зазвичай 50 MMO/mn(mlU/ml). Найвищої концентрації ХГЛ досягає до 12 тижня вагітності – від 100.000 до 200.000 MMO/mn(mlU/ml). Експрес-тест виявляє ХГЛ у сечі, якщо його вміст складає 10 MMO/mn(mlU/ml) або вище. Такий рівень може виявлений вже на 7-10 день після запліднення.

Як користуватись тестом:
Вам не потрібна спеціальна підготовка, достатньо дотримуватись інструкцій із застосування. Tecт необхідно при кімнатній температурі. Зберіть сечу у ємність (не зберігати). Вийміть тест-смужку з герметичної упаковки та одразу проведіть тестування згідно інструкції. Після відкриття зберігання заборонено. Утримуючи тест-вертикально, опустіть її в ємність зі зразком сечі таким чином, щоб стрілки вказували вниз. He перетинайте лінію MARK\MAX, яка відзначена стрілками на тест-смужці. Вийміть смужку з ємності через 5 секунд та покладіть її на чисту та суху поверхню. Дочекайтеся появи кольорових смужок. Результат слід оцінювати не раніше ніж за 5 хвилин та не пізніше ніж за 10 хвилин. Надмірне споживання рідини може вплинути на концентрацію ХГЛ у сечі. Тестування може бути проведено у будь-який час доби.

Негативний результат:
Наявність 1 кольорової контрольній зоні експрес тесту та відсутність смужки у зоні результатів вказує на те, що результат тесту негативний, ХГЛ у сечі не виявлено. Це означає, що Ви або не вагітні, або провели тестування занадто рано. Якщо Ви не впевнені, повторіть тестування через 48 годин

Позитивний результат:
Наявність 2 кольорових смужок на тесті, одна – у зоні результатів, інша - у контрольний зоні, вказує на те, що Ви з великою вірогідністю вагітні – у Вашій сечі виявлений ХГЛ. Одна смужка може бути світліша за іншу, вони не повинні бути одного кольору, це у будь-якому разі позитивний результат тесту.

Тест недійсний:
відсутність кольорових смужок в зоні результатів і у контрольній зоні вказує на те, що результат недійсний. Повторіть тест з новою смужкою. 

ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Чутливість: Тест для діагностики вагітності по сечі виявляє ХГЛ меч в концентрації 10 мМО/мл або більше.
Специфічність: Тест був стандартизований згідно з Міжнародним стандартом Всесвітньої організації охорони здоров’я.
Додавання: LH(30О мМО /мл (mlU/ml), FSH (1000 мМО /мл (mlU/ml)) та TSH(1000 мМО /мл (mlU/ml)) до негативних (О мМО /мл (mlU/ml, ХГЛ) та позитивних (10 мМО rмл (mlU/ml) ХГЛ) зразків не показало реактивність.
Клінічне випробування продемонструвало > 99% загальної точності результатів.
Маркувальна лінія, що з'являється в області Контролю (С), є внутрішнім процедурним контролем.

РЕАГЕНТИ: Колоїдне золото, покрите антитілами BHCG; NC мембрана, покрите мишачими антитілами a-HGG тa кроляче антимишине антитіло IgG.

Увага:
1. Не рекомендовано проводити тест після вживання алкоголю, адже він може вплинути на результат аналізу.
2. Якщо Ви проводите тестування через надто маленький термін після запліднення, рівень ХГЛ може бути низьким, і тест покаже негативний результат. В випадку повторіть тестування через 48 годині).
З. Рівень ХГЛ може визначатися тестом протягом декількох тижнів після пологів, викидню, терапевтичного аборту.
4. Перш ніж приймати будь-які рішення щодо медичних заходів, необхідно проконсультуватися з лікарем, не приймайте рішення тільки на основі результатів, отриманих за допомогою експрес-тесту.

Умови зберігання:

Поширені запитання