Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Терамін капсули №20

Терамін капсули №20
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 11.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваТерамін
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникЮСТ ЛЛС Таргетед Медікал Фарма
Країна виробництваСША
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Терамін капсули №20

Склад

1 капсула містить ГАМК, холіну бітартарату, L-аргініну, L-гістидину, L-глутаміну, теоброміну, L-серину, екстракту кісточок грифонії та винограду та кориці у спеціальній пропорції.

Допоміжні речовини: желатин, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Загальна характеристика

Терамін — суміш амінокислот і поліфенольних інгредієнтів у специфічній пропорції, спеціально підібрана для перорального регулювання патологічних процесів обміну речовин, пов’язаних із больовим синдромом та запальним станом.

Терамін відновлює і підтримує баланс нейротрансмітерів у клітинах нервової системи: ГАМК, оксиду азоту, серотоніну, ацетилхоліну, порушення яких пов’язані з больовим синдромом і запальними станами.

Амінокислоти в складі Тераміну всмоктуються переважно в тонкій кишці. Усі клітини організму здатні засвоювати амінокислоти, що входять до складу Тераміну. Підвищення рівня триптофану, аргініну та холіну зумовлює підвищення вироблення серотоніну, оксиду азоту, ацетилхоліну в клітинах мозку.

Терамін не впливає на діяльність цитохрому P450 1A2, 2C9, 2C19, 2D6 або 3A4, тому не має впливу на метаболізм будь-якого лікарського препарату.

Клінічний досвід. Вживання продукту Терамін сприяє значному зменшенню вираженості болю і запалення у пацієнтів із хронічним болем при використанні в якості дієтичної корекції обміну речовин, пов’язаного з болем і запаленням.

Спосіб застосування та дози

Терамін рекомендується для корекції метаболічних процесів, які змінені під дією больових синдромів або запальних станів.

Для дієтичної корекції метаболічних процесів, пов'язаних з больовим синдромом або запальним станами: 2 капсули 2 рази на добу або відповідно до призначення лікаря. Для підвищення всмоктування компонентів Терамін рекомендується вживати за 1 год до прийому їжі.

Показання до використання

Терамін рекомендується для корекції метаболічних процесів, які змінені під дією больових синдромів або запальних станів.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого компонента Тераміну.

Побічні ефекти

В постмаркетингових спостереженнях не відзначають будь-яких серйозних побічних реакцій. Випадки шкірного висипу і сверблячки можуть бути пов’язані з алергією на флавоноїди в складі продукту Терамін: корицю, какао і виноградну кісточку. У 1 з 5000 пацієнтів може бути відмічений шкірний висип. Такий висип тимчасовий та частіше за все зникає протягом 24 годин.

Передозування

Ризик передозування Тераміном низький. Симптоми передозування включають діарею, відчуття втоми і нудоту.

Умови зберігання

Терамін слід зберігати в сухому місці при температурі 8-32 οC з відносною вологістю менше 50%.

Форма випуску

По 10 капсул у блістері. 2 блістера в упаковці.

Перед використанням обов’язково проконсультуйтесь з лікарем.

Поширені запитання