Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Теагель стерильний гель для щоденної гігієни повік та вій 30 г

Лабораторія Зеа
Артикул: 1046000
Теагель стерильний гель для щоденної гігієни повік та вій 30 г
Написати відгук
332.6 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 3.33грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

№3
в категорії
Торгова назваТеагель
ВиробникЛабораторія Зеа
Країна виробництваФранція
ФормаГель

Інструкція Теагель стерильний гель для щоденної гігієни повік та вій 30 г

Склад

активні речовини: вода, карбомер, полоксамер 188, натрій гідроксид.

Не містить консервантів.

Властивості

Оригінальна формула Теагеля:

здатний утримувати гель на повіках; містить інгредієнтний полоксамер, який, утворюючи емульсію, захищає розчинення та м’яке видалення, сліз і забруднення з віком та корнеєм вій; зберігає естественну гідратацію століття; освіжає, пом'якшує і заспокоює шкіру повік; не залишає слідів, не є жирним або липким.

Рекомендації щодо застосування

Теагель — гіпоалергенний, стерильний гель для щоденної гігієни повік та вій. Гігієна повік рекомендується офтальмологами та оптометристами в таких випадках:

блефарити (запалення повік): передній крайовий та задній крайовий; синдром сухого ока, пов’язаний з дисфункцією мейбомієвих залоз (порушення функції залоз, розташованих усередині повік); ураження очей та повік, пов’язані з акне та розацеа (захворювання шкіри обличчя, що викликає почервоніння); ураження очей та повік, пов’язані з себорейними дерматитами (захворювання шкіри обличчя, що викликають почервоніння й висівкоподібний лишай).

Гігієну повік також рекомендують проводити перед хірургічним втручанням, якщо потрібне повне й ретельне очищення коренів вій.

Теагель може бути рекомендований особам, які носять контактні лінзи.

Теагель — стерильний гель, розроблений для м’якого механічного очищення подразнених чи пошкоджених повік або чутливої чи схильної до алергічних реакцій шкіри повік.

Особливості застосування

Використовувати для повік і вій. Не слід наносити безпосередньо на очі. Не розрізати тубу (є ризик бактеріального забруднення гелю).

Протестований під контролем офтальмологів. Не містить консервантів, парабенів, спирту та ароматизаторів. Гель знаходиться в тубі, застосована технологія Steri-Free, що дозволяє виробництво стерильного гелю без консервантів та агресивних компонентів, інноваційній упаковці — тубі PolydoseTM Airless (багатодозова туба з безповітряним дозатором), що зберігає гель стерильним без консервантів протягом усього часу його використання, але не більше 8 тижнів.

Спосіб застосування та дози

Використовуйте Теагель двічі на добу, уранці й увечері, або стільки разів, скільки потрібно, щоб очистити повіки.

Перед першим використанням виконайте такі дії: злегка натискайте на передню частину туби (на логотип Thea) протягом 3 с, щоб підштовхнути гель у напрямку до дозатора. Потім розташуйте тубу дозатором униз і заповніть дозатор, тричі натиснувши на нього. Натисніть на дозатор, щоб випустити на серветку невелику кількість Теагелю (не натискаючи на тубу). Видаліть серветкою гель, що залишився на горловині туби. Закрийте одне око та за допомогою дзеркала м’яко нанесіть гель на закриту повіку та корені вій. Обережними круговими рухами протріть повіки й корені вій до видалення всіх забруднень. Видаліть залишки Теагелю з повік чистою серветкою (тампоном). Повторіть попередні 4 кроки для другого ока.

Не потребує змивання після використання.

Умови зберігання

Зберігати при температурі 25 °С. Після першого відкриття туби використовувати не більше 8 тижнів.

Упаковка

Туба 30 г у картонній коробці.

Виробник

Театральні лабораторії, Франція.

Поширені запитання