Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Спрей Eucerin AtopiControl проти свербіння 50 мл

Beiersdorf
Артикул: 1054903
Спрей Eucerin AtopiControl проти свербіння 50 мл
Написати відгук
472.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.73грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваEucerin
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваНімеччина
ФормаСпреї
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Спрей Eucerin AtopiControl проти свербіння 50 мл

Склад

Aqua, Alcohol Denat, Laureth-9, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Menthoxypropanediol (MPD), Glycerin, 1-2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Piroctone Olamine.

Опис

Інноваційний спрей містить унікальний комплекс інгредієнтів проти сверблячки, який протидіє свербіння на декількох рівнях - від зовнішніх шарів шкіри до нервових закінчень - і миттєво охолоджує, заспокоює і заспокоює роздратовану шкіру:

Ментоксіпропандіол охолоджує шкіру і діє на сенсорному рівні, зменшуючи відчуття свербіння. SymSitive * заспокоює шкіру, знімає будь-які печіння і зменшує почервоніння. Полідоканол заспокоює шкіру, зменшуючи сигнали свербіння на клітинному рівні. Eucerin AtopiControl Anti-Itch-Spray ідеально підходить для локального сверблячки на тілі, викликаного атопічний дерматит, і може використовуватися як під час загострень, так і в періоди між ними. Його зручно брати в дорозі і використовувати разом з кремом Eucerin AtopiControl Acute Care і / або звичайними ліками.

Клінічні дослідження

Клінічні та дерматологічні дослідження доводять дуже хорошу ефективність і переносимість шкіри. Підходить для лікування локалізованого свербіння, атопічного дерматиту, псоріазу, ксероза, діабетикам і дітям від трьох років.

Серед інших клінічних і дерматологічних досліджень було проведено клінічне дослідження 1 з 32 пацієнтами з атопічний дерматит, які регулярно страждають шкірним свербінням. Після застосування спрею двічі на день протягом двох тижнів 94% підтвердили, що він «надає охолоджувальне і освіжаючу дію на шкіру».

Дослідження показують, що спрей Eucerin Anti-Itch-Spray зменшує свербіж шкіри протягом 60 секунд і до шести годин.

Показання

Для негайного і тривалого полегшення сверблячки шкіри, лікування локалізованого свербіння, атопічного дерматиту, псоріазу, ксероза.

Упаковка

Флакон 50 мл в картонній коробці.

Виробник

Баєрсдорфа, Німеччина.

Поширені запитання