Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сорбі-норм капсули №20

Євро плюс ПП
Артикул: 1065121
Сорбі-норм капсули №20
5.0
66.0 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 0.66грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСорбі-норм
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Дозування300 мг
ВиробникЄвро плюс ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Сорбі-норм капсули №20

СОРБІ-НОРМ

 

Склад однієї капсули: гранульоване вугілля активоване – 300 мг (mg).

Сучасна медицина загальними показниками до застосування гранульованого вугілля активованого вважає: ендогенні та екзогенні отруєння шкідливими речовинами (продуктами життєдіяльності організму, хімічними, побутовими та промисловими отрутами, пестицидами, лікарськими засобами, алкоголем тощо). В данному разі вугілля активоване сорбує отруйні речовини і запобігає їхньому подальшому надходженню з травного тракту в кров.

Капсула препарату складається з гранули активованого вугілля, за рахунок чого має більшу поверхневу активність і, відповідно, кращі сорбційно-детоксикаційні властивості. Тому СОРБІ-НОРМ має виску адcорбаційну ємністю.

Дієтична добавка СОРБІ-НОРМ не токсична і добре виводиться з організму природним шляхом, не всмоктуючись при цьому у кишечнику. Не подразнює слизові оболонки.

Рекомендації щодо споживання: може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело ентеросорбенту з профілактичною метою особам, які проживають в несприятливих екологічних умовах та знаходяться під впливом шкідливих виробничих чинників; при схильності до алергічних реакцій; в комплексі реабілітаційних заходів для покращення стану після отруєння солями важких металів, пестицидами, отрутохімікатами, при алкогольній інтоксикації.

Спосіб споживання та рекомендована добова кількість: дорослим приймати по 2 капсули до 3-х разів на день, за 1,5 години до вживання їжі. Запивати склянкою води. Термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання:

Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.

Дієтична добавка не може бути заміною збалансованого раціону харчування та здорового способу життя. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Застереження щодо споживання певними категоріями населення: підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів, виразкова хвороба шлунку та 12-палої кишки в стадії загострення, стани, пов’язані з непрохідністю травного каналу, вагітні та жінки в період лактації.

Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
ТУ У 15.8-30192477-003-2003

Виробник: ПП «ЕВРО ПЛЮС», Україна, 49033, м. Дніпро, вул. Бориса Мозолевського, буд. 4, тел.: +38 (056) 371 51 53 (54). www.euro-plus.ua
Адреса потужностей виробництва: ПП «Євро-Плюс», 52072, Україна, Дніпропетровська обл., Дніпровський район, с. Старі Кодаки, вул. Аеропорт, буд.70.
Замовник: ТОВ «Ронфарм», Україна, 04112, м. Київ, вул. Олени Теліги, 4, тел.: (044) 393 36 07.
.

Поширені запитання