star_on

Солвіт Ферум капсули №30

Solepharm
Артикул: 1072497
Солвіт Ферум капсули №30
Написати відгук
300.60 грн
Упаковка
блістер
грн на бонусний рахунок+ 3.01грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСолвіт
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
Кількість в упаковці30 шт
ВагітнимМожна
ГодуючимМожна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникSolepharm
ДіабетикамМожна
Країна виробництваЛатвія
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Солвіт Ферум капсули №30

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: амінокислотний хелат заліза (бісгліцинат заліза) – 150 мг (mg) (у перерахунку на елементарне залізо 30 мг (mg)), сухий екстракт з ягід Ацероли – 25 мг (mg) (містить вітаміну С – 20 мг (mg)), метилфолат Quatrefolic® ((6S)-5-метилтетрагідрофолат) – 200 µg (мкг), вітамін B12 Mecobalactive® (метилкобаламін) – 9 µg (мкг); допоміжні речовини: інулін, магнію стеарат (антиспікаючий агент); оболонка капсули: желатин.

Рекомендації щодо застосування

  • Солвіт Ферум рекомендований для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело вітамінів, біологічно активних речовин з метою загального зміцнення організму і створення оптимальних дієтологічних умов функціонування нервової, кровотворної системи для підсилення гемопоезу та попередження виникнення дефіциту заліза і вітамінів.
  • Попередження латентного дефіциту заліза та клінічно вираженого дефіциту заліза, дефіциту заліза і фолієвої кислоти у період до вагітності, під час вагітності та у період годування груддю.

Функціональні властивості

Залізо вважається одним із найнеобхідніших мікронутрієнтів для організму людини. Основна його функція пов’язана зі здатністю брати участь у формуванні гему, а в складі гемоглобіну зворотно зв’язувати кисень для його перенесення до всіх органів і тканин. Дефіцит заліза спричиняє порушення цього процесу та провокує розвиток гіпоксії.

Залізо також бере безпосередню участь у формуванні міоглобіну, котрий має роль внутрішньоклітинного носія кисню та його депонування в м’язовій тканині. Саме міоглобін у значній кількості присутній у кардіоміоцитах і червоних волокнах скелетних м’язів, які спеціалізуються на роботі в умовах аеробного метаболізму. Крім того, залізо входить до складу білків, які регулюють процеси клітинного дихання, синтезу ДНК. Іони заліза беруть участь у функціонуванні нейронів та імунної системи.

Хелат бісгліцинату заліза, що входить до складу Солвіт Ферум – не гідролізується в шлунку, тому всмоктується в незміненому вигляді і має біодоступність 91 %. Він складається з однієї молекули двовалентного заліза і двох молекул амінокислоти гліцину. Дві молекули гліцину зв’язують залізо й захищають його від гідролізу. Завдяки цьому хелат бісгліцинату заліза транзитом проходить через шлунок і всмоктується слизовою оболонкою тонкої кишки в незміненому вигляді. І тільки після всмоктування, під впливом цитоплазматичних ферментів клітин кишечника, відбувається вивільнення заліза й надходження його в кров. При цьому відсутні втрати заліза при проходженні через шлунково-кишковий тракт. Висока біодоступність хелат бісгліцинату заліза також пояснюється наявністю двох шляхів абсорбції, тобто зв’язуванням із двома типами рецепторів . Перший тип рецепторів – DMT-1 – призначений для солей заліза, ці рецептори знаходяться в дванадцятипалій кишці. Другий тип – PEPT-1 – призначений для зв’язування пептидів. Наявність у складі продукту амінокислоти гліцину дозволяє хелату бісгліцинату заліза зв’язуватися і з цим типом рецепторів. Це істотно збільшує всмоктування, так як рецептори PEPT-1 розташовані по всій поверхні тонкої кишки.

Вітамін С (сухий екстракт з ягід Ацероли), також відомої як барбадоська вишня, є одним з найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти. Вітамін С ацероли засвоюється набагато краще ніж синтетична аскорбінова кислота.

Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки, каротиноїди, антоціани та флавоноїди, мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти.

Вітамін С (аскорбінова кислота) відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму.

Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно-білкового обмінів та синтезі багатьох гормонів.

Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму та нормалізує роботу імунної системи.

Цитрусові біофлавоноїди мають потужну антиоксидантну, тонізуючу дію та є природним доповненням до вітаміну С, сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність. Вітамін С підвищує засвоюваність заліза організмом, забезпечує накопичення в тканинах заліза. Сприяє метаболізму фолієвої кислоти в еритробластах. Бере участь у побудові тканин, підвищує стійкість організму до інфекцій, зміцнює стінки судин.

Метилфолат Quatrefolic® ((6S)-5-метилтетрагідрофолат) – це фолієва кислота 4-го покоління, є метаболічно активною формою, яка не потребує додаткових перетворень в організмі. Вона відіграє важливу роль у метаболізмі амінокислот, синтезі білка та нуклеїнових кислот (перш за все в продукції ДНК і РНК) і репарації хромосом. Фолат ((6S)-5-метилтетрагідрофолат) бере участь у процесі клітинного поділу, є необхідним для росту та розвитку кровотворної та імунної системи. Фолієва кислота необхідна для створення і підтримки в здоровому стані клітин, її наявність важлива в періоди швидкого зростання та розвитку організму – на стадії раннього внутрішньоутробного розвитку і в ранньому дитинстві. Фолієва кислота бере участь у формуванні нервової системи плоду, є необхідною для поділу клітин, росту та розвитку всіх органів та тканин, нормального розвитку ембріону та процесів кровотворення. Дефіцит фолієвої кислоти призводить до підвищення рівня гомоцистеїну (гіпергомоцистеїнемії). Гіпергомоцистеїнемія є однією з вагомих причин порушення репродуктивної функції жінки. Цей стан нерідко веде до безпліддя, невиношування вагітності та народження дітей з аномаліями розвитку центральної нервової системи.

Вітамін В12 MecobalActive® – метилкобаламін – метаболічно активна форма вітаміну В12. В порівнянні з іншими формами вітаміну В12 метилкобаламін на субклітинному рівні краще транспортується в органели клітин. Кобаламін є важливою речовиною, дефіцит якого призводить до анемії, онімінню кінцівок, втоми, зниженню функцій імунної системи, збільшенню ризику серцево-судинної патології та зниженню когнітивних функцій. Метилкобаламін діє як імуномодулятор клітинного імунітету, необхідний для синтезу ДНК під час ділення клітин, бере участь у формуванні та дозріванні еритроцитів і для підтримки часто оновлюючихся клітин організму. З боку центральної нервової системи, вітамін В12 необхідний для синтезу ядерного білка і мієліну. Метилкобаламін нормалізує аксональний транспорт білкових комплексів та регенерацію аксонів. Сприяє мієлінізації нейронів завдяки стимуляції синтезу фосфоліпідів. Метилкобаламін нормалізує енергетичний метаболізм (бере участь у синтезі нуклеїнових кислот, білка, обміні амінокислот, вуглеводів і ліпідів). Сприяє виробленню енергії, необхідної клітинам організму при метаболізмі жирів і вуглеводів. Метилкобаламін є коферментом метіонінсинтази – ферменту, що бере участь у перетворенні гомоцистеїну на метіонін у реакціях метилювання білків та ДНК. Вітамін В12 необхідний для забезпечення кращого засвоєння фолієвої кислоти, він підсилює та доповнює її дію.

Спосіб застосування та рекомендовані дози

Рекомендовано вживати по 1 капсулі на добу, запиваючи склянкою води, незалежно від прийому їжі.

За рекомендацією лікаря добова доза може бути змінена індивідуально.

Застереження щодо застосування

Солвіт Ферум не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Застосування під час вагітності та в період лактації можливе тільки за призначенням лікаря. Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, надмірний вміст заліза в організмі, розлад мехнізмів виведення заліза, анемії, не зумовлені дефіцитом заліза.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

  • капсули тверді №30 у блістерах.

Кількість капсул в упаковці: вказано на упаковці.

Маса вмісту 1 капсули: 500 mg (мг) ± 10 %.

Загальна маса 1 капсули: 596 mg (мг) ± 10 %.

Термін придатності (за потреби)

24 місяці від дати виробництва.

Виробник

Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника: ТОВ «Солефарм», Латвія, юридична адреса: вул. Алкшню 4, Яунмарупе, Марупський край, LV – 2166, Латвія / Alksnu 4, Jaunmarupe, Marupes novads, LV – 2166, Latvia,; адреса для листування: вул. Алкшню 4, Яунмарупе, Марупський край, LV – 2166, Латвія, тел.: +37129484403 / Alksnu 4, Jaunmarupe, Marupes novads, LV – 2166 / Plienciema 16, Marupe, LV-2167 Latvia; тел.: +37129484403.

Уповноважений представник в Україні: ТОВ «БАЗКІД ФАРМ ГРУП», Україна, 01021, м. Київ, вул. Грушевського, 28/2, н/п 43; тел.: +38(044) 337-25-38.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 05.04.2023

Поширені запитання

Яка ціна на Солвіт Ферум капсули №30?

300.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Солвіт Ферум капсули №30.

У чому особливості товару Солвіт Ферум капсули №30?

БАДи, що містять залізо Солвіт Ферум капсули №30. Відноситься до БАДы, содержащие железо

Які відгуки у товару Солвіт Ферум капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Чи є знижка на товар Солвіт Ферум капсули №30 ?

Так, ціна зі знижкою на товар 218.00 грн.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
бул. Вацлава Гавела, 54/26 (Івана Лепсе), Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "Аптека АНЦ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

0 упаковок

1 пакети

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

2 упаковок

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

3 упаковок