star_on

Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл

Eley SRL
Артикул: 1054439
Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваSendo
Кількість в упаковці250 мл
ВиробникEley SRL
ФормаШампуні

Опис

Італійська лінія шампунів Sendo Ultra Repair розроблена спеціально для ламкого волосся, волосся, що зазнало механічних пошкоджень, волосся, що потребує відновлення після хімічних процедур. Дія шампунів цієї лінії спрямована на дбайливе очищення волосся та підтримання природного Ph-балансу шкіри голови, що досягається завдяки органічним рослинним екстрактам та відсутності SLS та SLES у складі. Цей продукт підходить для ослабленого, пошкодженого волосся.

Активні інгредієнти

Біотехнологічний екстракт томату, що входить до складу даного продукту, має високу антиоксидантну силу, яка захищає волосся від забруднення, факторів навколишнього середовища та УФ-випромінювання. Органічний екстракт рису, завдяки комплексу мікро- і макроелементів, вітамінів В, Е, РР, Н, амінокислот благотворно впливає на шкіру голови, заспокоюючи і знімаючи запалення, стимулює регенерацію клітин, живить і зволожує шкіру, а також волосяні фолікули, підтримує. , Відновлює структуру волосся, нейтралізує дію вільних радикалів, полегшує розчісування волосся. Органічний екстракт фініка у свою чергу тонізує і надає об'єму ослабленому волоссю і захищає його від шкідливого впливу зовнішніх факторів.

Особливі властивості

Всі контейнери продукції Sendo виготовлені з повністю переробленого пластику, а етикетки – з поліетилену, отриманого із цукрової тростини.

Переваги

На 97% складається із натуральних інгредієнтів. Не містить синтетичних барвників, силікону, вазеліну та мінеральних масел. Завдяки відсутності SLS та SLES м'яко очищає волосся. Не тестується на тваринах і не містить продуктів тваринного походження.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Промасируйте волосся. Ретельно змийте водою. Повторюйте процедуру за необхідності.

склад

Aqua/water, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Hydrolyzed Tomato Skin, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Oryza sativa (Rice) Extract, Hydrolized Corn Starch, Glycerin Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 28.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл?

143.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл.

У чому особливості товару Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл?

Шампуні Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл. Відноситься до Шампуни

Які відгуки у товару Шампунь відновлюючий Sendo Ultra Repair 250 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.