Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Санімакс засіб дезінфікуючий саше 17 мл

ІНТЕРДЕЗ ТОВ
Артикул: 1038758
Санімакс засіб дезінфікуючий саше 17 мл

доставимо

Написати відгук
31.2 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 3.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваСанімакс
ВиробникІНТЕРДЕЗ ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаРідини

Інструкція Санімакс засіб дезінфікуючий саше 17 мл

Опис

Рідкий висококонцентрований нейтральний дезінфекційний засіб з помірним піноутворенням для дезінфекції, передстерилізаційного очищення, поточних і генеральних прибирань та мийки.

Ефективна дезінфекція. Передстерилізаційне очищення. Висока економічність.

 

Антимікробна активність
Санімакс має бактерицидну (включаючи мікобактерії туберкульозу, Listeria monocytogenes, P. aeruginosa, S.aureus і S.aureus Methicillin Resistant, Salmonella enteritidis, Salmonella choleraesuis, Shigella dysenteriae, Klebsiella pneumoniae, Listeria monocytogenes, Enterococcus faecium Vancomycin Resistant, Yersinia enterocolitica), віруліцидні (в т. ч. вірусів гепатитів, герпесу, грипу, рота-, коронавірус, збудників «пташиного грипу»), фунгіцидною (проти патогенних грибів і цвілі) і спороцидною дією.

 

Показники безпеки
IV клас небезпеки (малонебезпечні речовини по ДСТУ 12.1.007-76) при інгаляційному впливі парів. Не містить летких і екологічно неблагополучних компонентів. Дозволено для застосування в присутності пацієнтів, не подразнює органи дихання і очі при вільному випаровуванні.

 

Властивості
«Санімакс» добре змішується з холодною і гарячою водою в будь-якому співвідношенні. Водні розчини прозорі, мають миючі властивості, легко змиваються з оброблених поверхонь, не залишають слідів і нальоту, не фіксують органічні забруднення на оброблюваних об’єктах; не чинять шкідливої дії на матеріали оброблюваних об’єктів, виготовлених з металів (в т. ч. алюмінію), скла, полімерних матеріалів, гуми, не пошкоджує лакофарбове і гальванічне покриття. При використанні первинно нагрітих робочих розчинів їх антимікробні та миючі властивості посилюються, можливо підвищувати миючий дію додаванням кальцинованої соди (до 3%).

Застосування

Засіб застосовується у вигляді водних робочих розчинів в концентрації від 0,04% до 0,25% за препаратом залежно від сфери застосування, збудника і об’єктів обробки, виду забруднення. Норма витрати робочого розчину – 100 мл/м2. Способи обробки: ручний (протирання, зрошення, занурення, замочування, заповнення), механізований (в т. ч. в підлогомийних машинах, СІР-мийка), аерозольний.

Поширені запитання