Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сальвірен капсули м'які желатинові №30

Vorwarts Pharma
Артикул: 1041260
Сальвірен капсули м'які желатинові №30
Написати відгук
364.3 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 3.64грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСальвірен
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникVorwarts Pharma
Країна виробництваІспанія
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Сальвірен капсули м'які желатинові №30

Склад

1 капсула містить основні речовини: екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) – 175 мг, екстракт шавлії (Salvia officinalis L.) – 50 мг, аскорбінову кислоту (вітамін С) – 40 мг.

допоміжні речовини: соняшникова олія – 270 мг, соєвий лецитин – 13,440 мг, бджолиний віск – 16,060 мг, оболонка капсули: желатин, гліцерин, барвник – заліза оксид чорний.

Без ГМО.

Опис

Властивості

Інфекція сечовивідних шляхів виникає, коли значно зростає рівень бактерій в органах сечовивідної системи: у сечівнику, сечовому міхурі, сечоводах або нирках. Найбільш поширеним видом інфекції сечовивідної системи є цистит-запалення сечового міхура. Інфекція, що досягла нирок, називається пієлонефритом. Основним збудником обох захворювань є кишкова паличка Escherichia coli, але в окремих випадках збудником можуть бути інші бактерії, віруси або гриби. Серед симптомів циститу виділяють болісне та часте сечовипускання, тоді як при пієлонефриті до зазначених симптомів додається лихоманка та ниркові кольки.

Фармакологічна активність Сальвірена зумовлена ​​комплексною дією екстрактів журавлини та шавлії. Біофлавоноїди журавлини «проантоціанідини», не дають можливості патогенним бактеріям (в основному E.coli) закріплюватися та розмножуватися на слизовій оболонці сечового міхура та викликати запалення. Проантоціанідини журавлини виявляють антиоксидантні, протизапальні, антиалергічні, ранозагоювальні властивості та посилюють дію антибіотиків та антисептичних препаратів.

Органічні кислоти журавлини та шавлії виявляють антибактеріальні властивості та попереджають процес утворення каменів у нирках.

Флавоноїди журавлини та шавлії (рутин, кверцетин) сприяють захисту організму від вільних радикалів, забезпечують стабілізацію капілярів, посилення біологічної активності аскорбінової кислоти.

Екстракт шавлії містить сальвін за рахунок якого покращуються антимікробні та антисептичні властивості.

Вітамін С сприяє підвищенню стійкості організму до інфекцій, зменшенню проникності та ламкості капілярів.

Рекомендації щодо застосування

Дієтична добавка до основного раціону харчування, яка може бути рекомендована як додаткове джерело флавоноїдів (проантоціанідини), у тому числі флавонолів та їх глікозидів (кверцетину), органічних кислот, вітаміну С, сальвіну з метою запобігання проникненню бактерій у слизові оболонки. розвитку бактеріальних інфекцій та рецидивів хронічних неспецифічних інфекцій сечовивідних шляхів.

Протипоказання

Вагітність та період лактації, підвищена чутливість до компонентів, що входять до складу Сальвірена, підвищений рівень естрогенів (при ендометріозі, пухлинах молочних залоз, гіперплазії ендометрію), виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Спосіб застосування та дози

Сальвірен приймати по 1 капсулі 2 рази на день після їди.

Курс споживання визначає лікар індивідуально.

Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтеся з лікарем!

Не є лікарським засобом.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Не застосовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці у захищеному від світла та недоступному для дітей місці при кімнатній температурі (не вище 25°С).

Упаковка

30 капсул у блістерах у картонній коробці.

Виробник

Лабораторія Лінокса, С.А, Іспанія для Фармаюніон БСВ Девелопмент Лтд., Кіпр

Поширені запитання