Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сафрил таблетки №20

Адамед Фарма С.А.
Артикул: 1067053
Сафрил таблетки №20
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСаффріл
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникАдамед Фарма С.А.
ДіабетикамМожна
Країна виробництваІталія
ВодіямЗ обережністю
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Сафрил таблетки №20

Сафрил таблетки №20

Опис

Гриффонія, шафран, хміль, вітаміни групи Ст.

Загальний нормальний психологічний стан людини називається ейтимією. Порушення настрою – це сукупність відмінних між собою станів, кожен із яких характеризується власними особливостями. Основною характеристикою таких порушень є аномальна зміна емоційного тону, що створює виражене психологічне відхилення з додатковою сукупністю проблем у соціальній сфері, поведінці та відносинах.

Порушення настрою негативно впливає на якість життя людини, яка страждає від того, що може бути пов'язане зі станом дистресу. Дистрес – це стан подразнення, у якому обличчя, що під впливом стресогенних чинників, виявляє дезадаптивне поведінка, що може виражатися у перепадах настрою, які пов'язані з конкретними причинами, поганому настрої, неадекватному взаємодії з соціумом, розладах сну.

Наукові дані підтверджують причинно-наслідковий зв'язок між прийомом вітаміну В6 та відновленням нормальної психологічної функції організму. Прийом вітаміну В6 має позитивний фізіологічний ефект на когнітивну та афективну ділянку, а вживання рослинних екстрактів також сприяє нормалізації настрою. До таких рослин відносяться грифонія та шафран, що допомагають зменшити порушення настрою, характерні для стану дистресу.

Рекомендації щодо застосування

Saffril – це дієтична добавка на основі грифонії, шафрану та хмелю з вітамінами групи В. Гриффонія та шафран сприяють нормалізації емоційного стану, їхня дія посилює вітамін В6, що позитивно впливає на нормалізацію психологічної функції. Крім того, грифонія разом із хмелем покращують сон, який може порушуватися у разі стресу.

Спосіб застосування

Приймати по одній таблетці на добу найкраще ввечері. Проковтувати пігулку, запиваючи склянкою води.

Застереження

Дієтичні добавки не слід приймати як замінники різноманітного збалансованого харчування та здорового способу життя. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Зберігати у недоступному для дітей до трьох років місці. Не приймати у разі встановленої або можливої алергії до однієї чи кількох складових.

Умови зберігання

Зберігати при температурі нижче 30о; уникати впливу джерел тепла, потрапляння сонячних променів та вологи. Мінімальний термін придатності відноситься до засобу у неушкодженій упаковці при правильному зберіганні.

Після використання не викидати упаковку у спеціально не призначені для цього контейнери.

Форма випуску

Пігулки покриті оболонкою перорального застосування.

В упаковці 20 пігулок покритих оболонкою.

Виробник

B2Pharma Srl

Вул. Г. Мамелі, 12 – 95020 р. Ачі-Бонакорсі (провінція Катанія)

Поширені запитання