АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Ревмасол капсули №30

Ревмасол капсули №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 19.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваРевмасол
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникФарм-Рост Інвестмент ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Капсули Revmasol – це натуральний засіб для зменшення запалення при захворюваннях суглобів та хребта.

Особливості

Препарат добре переноситься та має високий рівень безпеки. Натуральний протиревматичний засіб допомагає зменшити симптоми запалення, скутість та набрякання суглобів, дозволяє знизити дози або замінити НПЗЗ (нестероїдні протизапальні препарати) та покращити якість життя.

Активні інгредієнти

Стандартизований екстракт (10%) кореня мартинії ароматичної (Harpagophytum procumbens) містить велику кількість біологічно активних речовин: іридоїди та тритерпенові глікозиди, найбільш активним з яких є гарпагозид, флавоноїди, камфорна олія, дубильні речовини та жовчні кислоти, лютеолін. Широко використовується в народній та офіційній медицині для зменшення запалення при захворюваннях суглобів, у тому числі при ревматизмі. Стандартизований екстракт компанії "Naturex" (Франція) з високим вмістом гарпагозиду (не менше 10%) має комплексну (протиревматичну, протизапальну та хондропротекторну) дію, що підтверджено численними міжнародними дослідженнями. Механізм дії екстракту схожий з механізмом дії нестероїдних протизапальних препаратів (НПЗП) - він знижує активність ферменту COX-2, що відіграє ключову роль у розвитку запалення, пригнічує вивільнення TNF-α та інших медіаторів запалення - лейкотрієнів, IL-1, IL-6 Е, а також знижує гідроліз колагену та запобігає руйнуванню суглобового хряща. В результаті екстракт мартинії зменшує вираженість запалення, запобігає руйнуванню суглобового хряща та сприяє його регенерації, покращує рухливість суглобів. При цьому він добре переноситься і не викликає побічних ефектів, притаманних НПЗЗ. Екстракт мартинії також має протимікробні та сечогінні властивості, знижує рівень холестерину та сечової кислоти в крові. Стандартизований екстракт (65%) Boswellia serrata містить босвеллієву та тритерпенову кислоти, ефірні олії та камедь. Він має сильну протизапальну дію і допомагає зміцнити стінки кровоносних судин, покращуючи кровотік в області ушкодження. Механізм дії екстракту босвеллії також схожий з механізмом дії НПЗЗ - він пригнічує синтез факторів запалення (лейкотрієнів) і перешкоджає проникненню лейкоцитів та макрофагів у суглобову рідину та хрящ. Це допомагає зменшити запалення, запобігти руйнуванню хряща та зменшити ранкову скутість та припухлість суглобів. У той же час, на відміну від НПЗЗ, екстракт босвеллії більш безпечний. Екстракт також підвищує гуморальний та клітинний імунітет, має протимікробну та сечогінну дію, знижує рівень глюкози та холестерину в крові.

Рекомендації щодо застосування

Застосовувати при гострих та хронічних захворюваннях суглобів – артритах, у тому числі ревматоїдному артриті, остеоартрозі, лопатковому періартриті, остеохондрозі хребта, а також для профілактики цих захворювань.

склад

1 капсула містить (активні інгредієнти):

Екстракт кореня мартинії ароматичної (Harpagophytum procumbens) – 130 мг. Екстракт смоли босвеллії серрату (Boswellia serrata) – 70 мг.

Допоміжні речовини: орісил, кальцію стеарат, мікрокристалічна целюлоза, лактоза.

Харчова (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 грам БАД: білок – 21 г, жир – 0 г, вуглеводи – 7 г, 476 кДж (112 ккал).

Рекомендації щодо застосування

Дорослим по одній капсулі 2 десь у день під час їжі, запиваючи водою.

Курс застосування – два місяці. Курс можна повторювати кілька разів на рік (за потреби).

Запобіжні заходи

Чи не є лікарським засобом.

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Дієтична добавка не повинна використовуватися як заміна повноцінного харчування.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Протипоказання

індивідуальна нестерпність компонентів вагітність період лактації

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 4 до 25 °С у сухому, темному, недоступному для дітей місці.

Термін придатності – 24 місяці з дати виготовлення.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 04.10.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Ревмасол капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Ревмасол капсули №30?

226.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Ревмасол капсули №30.

У чому особливості товару Ревмасол капсули №30?

Бади для комплексної терапії опорно-рухового апарату Ревмасол капсули №30. Відноситься до Бады для комплексной терапии опорно-двигательного аппарата

Які відгуки у товару Ревмасол капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.