АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Релаксен Ніч капсули №20

Sante Naturelle
Артикул: 1055476
Релаксен Ніч капсули №20
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Доступні варіанти

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваРелаксен
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникSante Naturelle
Країна виробництваКанада
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Relaxen Night - вечірній заспокійливий засіб, компоненти якого сприяють розслабленню та сну.

Біологічно активні речовини "Relaxen Night" сприяють гальмування нервових імпульсів у спинному та головному мозку, знижують збудливість центральної нервової системи (ЦНС), мають м'яку седативну та гіпнотичну дію.

Активні інгредієнти

Активні інгредієнти "Релаксен Ніч" допомагають відновити інтелект та розумову працездатність при виснаженні нервової системи, запобігають подальшому нервовому виснаженню, сприяють адаптивним реакціям організму на стресові ситуації.

Унікальний склад активних інгредієнтів "Relaxen Night" сприяє розслабленню гладких м'язів та зменшенню болю при спазмах, покращує кровопостачання внутрішніх органів та позитивно впливає на серцевий м'яз.

Валеріана знижує збудливість центральної нервової системи. Її заспокійлива дія проявляється повільно, але при систематичному та тривалому застосуванні поступово зникає відчуття напруження та дратівливості, нормалізується сон. Passiflora incarnata має виражену седативну та м'яку протитривожну дію, покращує настрій при депресивних станах. Гіпнотичний ефект страстоцвета не викликає почуття пригніченості при пробудженні, спазмолітична дія відповідає за полегшення головного болю, у тому числі мігрені. Хміль багатий на вітаміни групи В, які підтримують нормальне функціонування нервової системи та підвищують стійкість організму до стресів. Хміль має седативний ефект, який посилюється у поєднанні з іншими лікарськими рослинними засобами (валеріана, меліса, пасифлора). Липа кордат має м'яку седативну дію на ЦНС. Меліса лікарська, крім седативної дії на ЦНС, має спазмолітичну та знеболювальну, бактерицидну та імуномодулюючу властивості.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендується до застосування як засіб, що надає сприятливий вплив на нервову систему. Може застосовуватися при надмірному розумовому, нервовому чи психічному напрузі.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по 1-2 капсули на день. Тривалість застосування препарату, а також доцільність призначення дітям старше 6 років лікар визначає індивідуально.

Не містить ГМО. Чи не є лікарським засобом. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Показання до застосування

Застосовується для:

- Підвищеної збудливості нервової системи, дратівливості; - Різні види неврозів; - Стрес; - нервові розлади; - тривога та депресія; - сон та розлади сну; - емоційна та фізична втома; - головні болі та мігрені; - Болісні менструації, ПМС, менопауза.

склад

1 капсула містить:

Хміль (Humulus lupulus) (квітки) – 200 мг Валеріани лікарської (Valeriana officinalis) (коріння) екстракт 4:1 (відповідає 400 мг висушеного коріння) - 100 мг Passiflora incarnata (квіти) екстракт 4:1 (відповідає 400 мг висушених квітів) - 100 мг Tilia sylvestris (квіти) 10 мг Melissa officinalis (листя та квіти) 10 мг

Допоміжні речовини: желатин, магнію стеарат, мальтодекстрин.

Особливі запобіжні заходи

Не рекомендується застосовувати при вагітності та годуванні груддю, при індивідуальній чутливості до компонентів препарату. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Дієтична добавка не повинна використовуватися як заміна повноцінного харчування.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника за температури не вище 25 °С, 36 місяців з дати виготовлення, в сухому, недоступному для дітей місці.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 15.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Релаксен Ніч капсули №20 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Релаксен Ніч капсули №20?

131.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Релаксен Ніч капсули №20.

У чому особливості товару Релаксен Ніч капсули №20?

Бади для покращення та нормалізації сна Релаксен Ніч капсули №20. Відноситься до Бады для улучшения и нормализации сна

Які відгуки у товару Релаксен Ніч капсули №20?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.