Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Рекре крем для запобігання попрілостей туба 30 г

Рекре крем для запобігання попрілостей туба 30 г
Написати відгук
250.4 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.50грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваReCream
ВиробникБека Ілач Ве Кім'я Сан. Тідж. Лтд. Шті.
Країна виробництваТуреччина
ФормаКреми

Інструкція Рекре крем для запобігання попрілостей туба 30 г

Склад

Вода, оксид цинку, вазелін, вазелінове масло (рідкий парафін), парафін, цетеариловий спирт, гліцерин, бджолиний віск, цетеарет-12, ланолін, екстракт алое барбаденсис, екстракт ромашки рекутіта, пропіленгліколь, масло звіробою звичайного, мигдальне масло, гидрірованний димер ділінолеіл / сополімер диметилкарбонат, стеарат цинку, ароматизатор, пантенол, токоферол, феноксіетанол, етілгексілгліцерін.

Характеристика

Рекре розроблений для догляду за шкірою при появі подразнень, попрілостей і почервоніння; заспокоює шкіру. З першого дня використання забезпечує надійний захист ніжної шкіри дитини від попрілостей, допомагає відновленню шкіри.

Рекре - це комплексний підхід у боротьбі з попрілостями: пантенол, цинк, ланолін, вазелін, гліцерин, мигдальне масло і вітамін Е забезпечують захисний бар'єр і зволоження; ромашка, алое вера, звіробій - харчування і відновлення шкіри. Рекре при щоденному використанні допомагає пом'якшити шкіру малюка і запобігти появі попрілостей, прискорити відновлення шкіри і загоєння ран, тріщин.

Рекомендації щодо застосування

Сприяє підвищенню захисних властивостей шкіри і створює бар'єр від впливу зовнішніх факторів. Підсилює збереження природного балансу вологості шкіри.

Рекре допомагає у догляді за молочними залозами у жінок в період грудного вигодовування (профілактика тріщин сосків, роздратування).

Підходить для догляду за шкірою обличчя і в якості основи під маску або макіяж.

Особливості застосування

Не застосовувати препарат у разі алергії до будь-якого компонента Рекре. При виникненні подразнення шкіри або будь-який інший алергічної реакції негайно звернутися до лікаря. Уникати потрапляння крему в очі або рот. При використанні для догляду за сосками у жінок в період годування груддю крем слід змити перед годуванням немовляти.

Спосіб застосування та дози

Для зовнішнього щоденного застосування дорослим і дітям з перших днів життя. Легкими масажними рухами нанести невелику кількість крему і рівномірно розподілити на чисті і сухі ділянки шкіри, що потребують догляду. При необхідності повторити процедуру протягом дня або при кожній зміні підгузника. Термін використання - 12 міс з моменту відкриття упаковки.

Умови зберігання

При кімнатній температурі (15-25 ° C) в недоступному для дітей місці.

Упаковка

Туба 30 г у картонній коробці.

Виробник

ТОВ "Бека Ілач Ве Кім'я Сан Тідж. Лтд ШТІ", Туреччина.

Поширені запитання