АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Просталін форте капсули №60

Graminex
Артикул: 1061515
Просталін форте капсули №60
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 22.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваПросталін
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці60 шт
ВиробникGraminex
Країна виробництваСША
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

Активний інгредієнт: Graminex G63 Flower Pollen Extract (екстракт пилку трави жита) 65 мг (мг), Pygeum africanum (Prunus africana) (екстракт кори африканської сливи) 100 мг (мг), бета-ситостерол 60 мг 15 мг (мг).

Опис

Graminex® G63® - це екстракт пилку житньої трави. Жито, яке використовується для виробництва екстракту пилку, вирощується на полях штату Огайо без застосування пестицидів та гербіцидів. У процесі виробництва G63 не використовуються ГМО, а якість продукту контролюється на всіх етапах виробництва. Ця технологія дозволяє одержувати екстракт без використання розчинників. Екстракт має сильну антипроліферативну активність - він пригнічує ріст клітин передміхурової залози, протизапальну дію - він пригнічує розвиток запальної реакції шляхом інгібування синтезу простагландинів та лейкотріентів; а також має спазмолітичну дію на гладком'язові клітини.

Завдяки цим властивостям трава жита та квітковий пилок використовуються для полегшення симптомів хронічного простатиту (включаючи синдром хронічного тазового болю) та доброякісної гіперплазії передміхурової залози ніктурії, утрудненого сечовипускання, тазового болю, підвищеної частоти сечовипускання та збільшення об'єму залишку.

Клінічні плацебо-контрольовані дослідження показали, що прийом екстракту протягом 3-6 місяців призводив до відновлення уродінаміки, зменшення болю та покращення якості життя.

Pygeum africanum – екстракт кори африканської сливи. Містить ряд компонентів, які позитивно впливають на стан пацієнтів з РПЗ. При застосуванні Pygeum africanum пригнічується активність ферменту 5α-редуктази, патологічна проліферація фібробластів, що покращує гістологічну архітектуру простати, відновлюється нормальна секреторна функція. Ефіри ферулової кислоти знижують концентрацію холестерину в передміхуровій залозі, обмежуючи синтез тестостерону. Фітостероли, що містяться в Pygeum africanum, конкурують з попередниками андрогенів та інгібують біосинтез простагландинів. Олеанолова та урсолова кислоти мають протизапальну активність у тканинах премічуринової залози.

Бета-ситостирол - це стерол, який міститься майже у всіх рослинах і за своїм складом дуже схожий на холестерин. На відміну від холестерину, бета-ситостерин не може бути перетворений на тестостерон, але він інгібує ароматазу та 5-альфа-редуктазу. Рандомізовані дослідження показали користь бета-ситостеролу під час лікування ВРН.

Цинк – важливий мікроелемент для людського організму. Зміни його концентрації у чоловіків спостерігаються при захворюваннях передміхурової залози. Встановлено, що рівень цинку впливає її морфометричні параметри. Відомо, що кишкове всмоктування цинку гальмується естрогеном. Оскільки у чоловіків із віком підвищується рівень естрогену, це провокує зниження рівня цинку та є одним із факторів розвитку ДПП.

Капсули Просталін форте містять цинк у формі хелатів цинку, що характеризуються високою біодоступністю (в середньому 60,9%) і безпекою (мінімум побічних ефектів).

Показання до застосування

Застосовується для профілактики та як допоміжний засіб при лікуванні доброякісної гіпертрофії, запалення передміхурової залози у дорослих чоловіків.

Упаковка:

В упаковці 60 капсул.

Відпускна категорія

Без рецепта.

Виробник

Грамінекс, США.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 02.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Просталін форте капсули №60 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Просталін форте капсули №60?

532 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Просталін форте капсули №60.

У чому особливості товару Просталін форте капсули №60?

Бади для підтримки функцій передміхурової залози Просталін форте капсули №60. Відноситься до Бады для поддержания функций предстательной железы

Які відгуки у товару Просталін форте капсули №60?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.