Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Порошок гірчичний 200 г

Порошок гірчичний 200 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваГірчичний порошок
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникКалина Медична Виробнича Компанія ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаПорошки та гранули
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Порошок гірчичний 200 г

Склад

діюча речовина: 100% гірчичний порошок 1 сорту.

Показання

Гірчичний порошок - профілактичний косметичний засіб. Прискорює регенерацію клітин, уповільнює процеси старіння.

Маски з гірчицею для волосся - зміцнюють, надають блиску і активізують ріст волосся. Маски з гірчицею для обличчя і тіла - покращують приплив крові до шкіри, після чого вона виглядає помітно свіже, інтенсивно дихає і оновлюється. Гірчиця в складі антицелюлітних обгортань прискорює обмін речовин в клітинах посилює циркуляцію крові, під впливом тепла розширюються кровоносні судини і згоряють жирові клітини.

Протипоказання

Гірчичні обгортання, ванни заборонено застосовувати при вагітності та в період лактації, а також алергікам, людям з надчутливої шкірою. Процедура категорично не рекомендується людям з підвищеною індивідуальною чутливістю, пошкодженнями шкіри в місці накладення, злоякісними новоутвореннями, патологіями щитовидної залози, гіпертонією, запальними процесами в малому тазі, варикозному розширенні вен, діабеті, туберкульозі.

Особливості застосування

Перед застосуванням гірчичного порошку обов'язково протестуйте свою шкіру. Нанесіть невелику кількість маси на кілька хвилин на внутрішній ліктьовий вигин і поспостерігайте за реакцією. При появі сильного почервоніння - маску не використовуйте. Такий тест дозволить звести до мінімуму ризик алергічної реакції.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Протипоказано.

Спосіб застосування та дози

Маска для волосся

2 столових ложки сухого гірчичного порошку, 2 столових ложки теплої води, 2 столові ложки оливкової олії (чи будь-який іншого косметичного масла), 2 чайних ложки цукрового піску, 1 яєчний жовток. Перемішати, нанести на сухе волосся і шкіру голови і залишити на 15-30 хвилин. Змити маску теплою водою. Використовувати маску не більш ніж 1 раз на тиждень.

 

Маска для обличчя з ефектом очищення

2 столових ложки сухого гірчичного порошку, 2 столові ложки теплого молока. Перемішати, масажними рухами нанести на обличчя на 5 хвилин (уникайте попадання гірчичного порошку в очі). Змити маску з обличчя теплою водою. Використовувати таку маску можна не більш ніж 1 раз на тиждень.

 

Антицелюлітні обгортання

200 грам гірчичного порошку розвести теплою водою так, що б вийшла суміш однорідної консистенції, середньої густини. Перед застосуванням необхідно прийняти теплий душ і обробити скрабом ті місця, де буде використовуватися обгортання. Отриману суміш нанести тонким шаром масажними рухами на проблемні ділянки на 15-20 хвилин, обмотати харчовою (або поліетиленовою) плівкою і одягнути теплий одяг. Після обгортання потрібно прийняти теплий душ без використання мила і нанести на шкіру зволожуючий крем. Для ефективного схуднення, процедуру необхідно повторити десять разів з перервою в один-два дні. Обгортання в комплексі з фізичними вправами дадуть більш ефективний і швидкий ефект.

 

Ванна для ніг

30 грам гірчичного порошку розвести в 10 л теплої води (40 ° С). Тривалість процедури - 10-15 хв.

 

Загальна ванна

Гірчичний порошок розводити з розрахунку 1 г порошку на 1 л води температурою 36-38 ° С.Продолжітельность процедури - 5 хв.

Побічні реакції

При підвищеній індивідуальній чутливості до гірчичного порошку можливі місцеві реакції шкіри.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 ° в недоступному для дітей місці.

Упаковка

200 г гірчичного порошку в упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ "КАЛИНА МЕДИЧНА ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ", Україна.

Поширені запитання