Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Підгузники дитячі Pampers Premium Care Maxi №52

Підгузники дитячі Pampers Premium Care Maxi №52
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 17.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваPampers
ВиробникПроктер енд Гембл
Країна виробництваНімеччина
ФормаПідгузки
Первинна упаковкаштук

Інструкція Підгузники дитячі Pampers Premium Care Maxi №52

Опис

Підгузки для дітей PAMPERS Premium Care Maxi 4 від 9 до 14 кг 52 шт гарантують до 12 годин сухості и неперевершений комфорту. Тепер сон малюка Наповнення Казкова сновідіннямі и позбавленій незручно и протікань. Унікальна вбірає система підгузніків Premium Care Midi заслуговує на особливу увагу. Ее тріканальна структура допомагає швидко і ефективно вбиратися рідіну, розподіляючі її по всій поверхні рівномірно.

Завдяк цьом підгузнік не деформується и не протікає. Виробник подбав про м'яку шовковістою поверхні внутрішнього шару. Його текстура ніжна и Делікатна по відношенню до дитячої шкірі. Зручні тягти бічні вставки дозволяють малюкові крутити и крутити. Підгузок не сповзе и не перекрутіті.

Особливості застосування

М'які, як шовк - внутрішній шар з ніжною ромбовидної текстурою створює відчуття першокласної м'якості і легкості Вбираючі канали - унікальна технологія всмоктуючого шару - три всмоктують каналу - допомагають рівномірно розподіляти вологу по поверхні підгузника, забезпечуючи сухість до 12 годин Дихаючі матеріали - завдяки особливим мікропорами зовнішній шар Pampers Premium Care забезпечує природну циркуляцію повітря, знижує рівень випарів усередині підгузника, і, як наслідок, зменшує ризик виникнення дерматиту Індикатор вологи - смужка, яка змінює жовтий колір на синій, підказує час зміни підгузника Тягнуться боковинки - еластичні тягнуться боковинки захищають від протікань і не передавлюють шкіру

Спосіб застосування

Коли дитину пора буде переодягнути, виберіть для цього найбільш комфортне для вас обох місце. Це може бути пеленальний столик або ліжко. Головне, щоб поверхня була рівною і без ухилів. Підготуйте все необхідне для переодягання крихти. Вам знадобляться: підгузник, тальк або крем, вологі серветки, чиста одяг. Підготуйте підгузник для того, щоб його одягнути. Для цього розправте його і розкрийте липучки. Далі підніміть ніжки крихти і покладіть памперс під попку так, щоб сторона з липучками була знизу. Витягніть липучки в різні боки і приліпите на верхній стороні памперса. Не сильно затягуйте, бо можете передавити внутрішні органи. Перевірте, чи не завернулися чи гумки вироби між ніжок і розправте всі складки.

Умови зберігання

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 52 дитячі памперси в упаковці.

Виробник

PROCTER & GAMBLE SP. O.O, Польща.

Поширені запитання