АНЦ
star_on

Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52

Кімберлі-Кларк
Артикул: 1048777
Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 4.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваHUGGIES
ВиробникКімберлі-Кларк
Країна виробництваЧеська Республіка
Первинна упаковкаштук

Опис

Підгузки HUGGIES Pants 4 boys для дітей від 9 до 14 кг 52 шт розроблені спеціально для хлопчиків. Пояс та широкі боки тягнуться у всіх напрямках, а еластичні манжети навколо ніг призначені для щільного прилягання та необхідного комфорту під час руху.
Їх можна легко і швидко вдягнути, як трусики. А щоб зняти їх, просто розірвіть бічні сторони. Індикатор вологості підкаже вам, коли час змінити трусики.

Переваги

Унікально розташовані канали, що вбирають, і вбираючий шар для хлопчиків Система MotionFlex для ідеальної посадки та комфортної їзди: м'який, еластичний пояс, широкі бічні панелі та еластичні манжети навколо ніг. На 50% швидше вбирання для підвищеного комфорту. Легко утилізувати використані трусики: розстебнути блискавку, згорнути, застібки-блискавки з боків. Шар DryTouch вбирає за лічені секунди та допомагає утримувати вологу всередині. Мікропористий матеріал дозволяє шкірі дихати

Як використовувати

Візьміть усе, що може знадобитися для зміни підгузника, наприклад, туалетний папір, вологі серветки та серветки для догляду за шкірою. Вам буде набагато легше, якщо ваш малюк лежатиме на спеціальному килимку для зміни підгузків, за який ви не боятиметеся, якщо він забрудниться. Одягайте трусики як звичайну спідню білизну. Щоб швидко зняти їх, просто розірвіть по бокових швах.

Характеристики

Тип продукту: тканинні трусики-підгузки Призначення: чистота, гігієна Стать: для хлопчиків Кріплення: еластичні Вага дитини: від 9 до 14 кг Кількість в упаковці: 52шт. Виробник: KIMBERLY-CLARK (Чехія)
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 03.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52?

351.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52.

У чому особливості товару Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52?

Підгузники-трусики Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52. Відноситься до Подгузники-трусики

Які відгуки у товару Підгузки-трусики Huggies Pants 4 для хлопчиків (9-14кг) №52?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.