Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Пелвідол капсули №20

Е-Витал груп
Артикул: 1066838
Пелвідол капсули №20

доставимо

Написати відгук
431.3 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 22.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваПелвідол
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимМожна
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникЕ-Витал груп
ДіабетикамМожна
Країна виробництваІталія
ВодіямМожна
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Пелвідол капсули №20

Пелвідол капсули №20

Cклад

Комбінований комплекс Альфа ліпоєвої кислоти з магнієм.

Загальні властивості

Pelvidol - дієтична добавка на основі альфа-ліпоєвої кислоти та магнію. Використовується як додаткове джерело альфа-ліпоєвої кислоти та магнію в акушерсько-гінекологічній, неврологічній та терапевтичній клінічній практиці, при станах з вираженою больовою, запальною та спастичною симптоматикою.

Альфа-ліпоєва кислота, відома також під назвою тіоктова кислота - це жирна кислота, яка фізіологічно виробляється в організмі і присутня в багатьох продуктах, хоча її всмоктування часто порушено через харчову непереносимість і неправильний режим харчування. Це один із найпотужніших фізіологічних антиоксидантів, і як такий, допомагає відновити внутрішньоклітинні антиоксиданти (глутатіон). У гінекологічному аспекті антиоксидантна дія альфа-ліпоєвої кислоти може бути корисною для протидії окислювальним процесам, пов'язаним з підвищеною скоротливістю матки.

Крім того, наукові дослідження довели ефективність альфа-ліпоєвої кислоти для зменшення ослаблення амніохоріонічних мембран, що виникають унаслідок різних запальних процесів.

Магній необхідний для електролітного балансу організму та бере участь у процесі поділу клітин. Повноцінне надходження магнію сприяє зменшенню втоми та дратівливості, нормальному енергетичному метаболізму, нормальному функціонуванню психологічної системи, кістково-суглобової, нервової та м'язової систем. Зокрема, діючи як антагоніст кальцію, магній індукує спазмолітичну дію на м'яз матки.

Pelvidol застосовується у випадках окисного стресу, первинної дисменореї, передменструального синдрому, для підтримки матки в пасивній фазі протягом усього періоду вагітності та у всіх випадках підвищеного ризику скорочувальної активності матки (інвазивні процедури пренатальної діагностики: проба ворсин хоріону, амніоцентез, кордо як окремо, так і в комбінації з знеболюючими, протизапальними препаратами та/або як міорелаксант.

Спосіб застосування та дози

По 1 таблетці на день, запиваючи склянкою води.

Застереження

Дієтичні добавки не можуть замінити різноманітного та збалансованого харчування, здорового способу життя. Не перевищувати добової дози, що рекомендується. Зберігати у недоступному для дітей місці з метою запобігання випадковому застосуванню. Не використовувати засіб, якщо упаковка була пошкоджена. Не використовувати у разі підвищеної чутливості до одного з компонентів. У зв'язку з властивостями компонентів, що входять до складу препарату, його вигляд може відрізнятись від партії до партії, що не впливає на якість препарату.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла, від локалізованих джерел тепла та прямих сонячних променів місці при температурі від 5°С до 25°С (при відносній вологості <50%). Не зберігати у вологих приміщеннях, таких як кухня або ванна кімната. Мінімальний термін зберігання гарантований при правильному зберіганні продукту в упаковці.

Зберігати препарат в оригінальній упаковці. Не тримати препарат поблизу небезпечних речовин, таких як аміак, бензин, ацетон, легковипарювані та легкозаймисті речовини.

Форма випуску

Пігулки для перорального застосування.

Упаковка

20 пігулок.

Не є лікарським засобом. Перед вживанням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Енергетична цінність (ккал/таблетка) – 0.

Термін придатності та номер серії: дивись на упаковці.

Кінцева дата, зазначена на упаковці, відноситься до продукту, який належним чином зберігався у непошкодженій упаковці.

Виробник

е-Вітал груп, вул. Джасінто Джиган, 80-М, Неаполь, Італія

Імпортер / Підприємство, що здійснює функції щодо прийняття претензій від споживача: ТОВ «СІНЕРДЖІА ФАРМ», 46001., м. Тернопіль, вул. Стадникова, д. 9, прим. 52

Поширені запитання