Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Озокеріт 250 г

Дон ПП
Артикул: 36280
Озокеріт 250 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваОзокерит
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникДон ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаОзокерит
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Озокеріт 250 г

Склад

Парафін, церезин, мінеральні олії, смоли.

Опис

Озокерит - це особливий вид воску, який має здатність проводити тепло і передавати його організму. Його особливий склад при контакті зі шкірою має невелику подразнюючу дію, що викликає приплив крові до оброблених озокеритів ділянок. Це покращує кровообіг та обмін у зоні впливу.

Переваги

Унікальний склад. Речовина містить у собі мінерали, вуглеводи та багато інших мікроелементів, які сприятливо впливають на організм. Велика теплоємність у поєднанні з зовсім невисокою теплопровідністю, завдяки чому воно краще за інші засоби підходить для лікування теплом. Озокерит показаний при сильних болях. Він швидко та ефективно позбавляє неприємних відчуттів. Засіб дуже добре показав себе і в лікуванні спазмів. Озокеритові аплікації благотворно впливають на нервову систему та справляють заспокійливий ефект. Озокерит – гарний судинорозширювальний засіб. Сприяє відновленню тканин, загоєнню ранок

Показання

Озокерит "ДОН" використовують для теплових масок. Він знайшов застосування й у медицині, й у косметології. З озокериту роблять теплові компреси проти хвороб опорно-рухового апарату при запаленнях, патогенезі.

У косметології озокерит використовують у комплексі з парафіном. Рекомендуємо застосовувати разом із парафіном «ДОН». Така процедура покращить тонус і стан шкіри, матиме поживний ефект. Ефективна у боротьбі з целюлітом.

Спосіб застосування та дози

Застосовують озокерит у вигляді компресів та кюветно-аплікаційним методом (методом нашарування). Для компресів просочують розплавленим озокеритом марлеву прокладку (6-8 шарів). Прокладку віджимають, остуджують до температури +50°З накладають на відповідні ділянки шкіри. Зазвичай компрес складається з двох прокладок, розташованих одна на іншій і покритих вощеним папером, клейонкою та ватником. Залежно від показань, температура другої (зовнішньої) прокладки може бути 60-70°С (але не вище 80°С).

Побічні реакції

Возможны ожоги, бальнеологические реакции (кратковременная реакция организма на грязелечение, выражающаяся в нарушении функционального состояния органов) - лечение прекращают.

Упаковка

По 250 г у пластиковому контейнері.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ЧП "Дон", Україна.

Поширені запитання