Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

ОМК2 очні краплі 10 мл

Farmigea S.p.A.
Артикул: 1044452
ОМК2 очні краплі 10 мл
Написати відгук
546.9 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 5.47грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваОмк
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняДля очей
ДітямЗа призначенням лікаря
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникFarmigea S.p.A.
ДіабетикамМожна
Країна виробництваІталія
ВодіямМожна
ФормаКраплі
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція ОМК2 очні краплі 10 мл

Склад

Цитиколіну натрієва сіль 2%, ціанокобаламін (вітамін В12) 0,05%, натрію гіалуронат 0,2%, бензалконіюхлорид 0,01%. Вода для ін'єкцій, натрію фосфат одноосновний моногідрат, натрію фосфат двоосновний, додекагідрат, натрію хлорид.

Характеристика

ОМК2 - офтальмологічний нейропротектор. Механізм дії. Цитиколін є природним, фізіологічним і основним попередником при синтезі фосфоліпідів нейрональних мембран

Забезпечує структурний відновлення цілісності пошкоджених мембран нервових клітин, є фактором росту нервових волокон зорового нерва при дегенеративних офтальмологічних захворюваннях, таких як глаукома, оптична глаукоматозная нейропатія, ішемія диска зорового нерва, а також зміни очного дна, пов'язаних з цукровим діабетом, АГ (ангіопатія, ангиосклероз , ретинопатія). Завдяки тимчасової і зворотного релаксації епітеліального бар'єру рогівки і низької концентрації (0,01%) бензалконію хлориду - підсилювача пенетрации, який стимулює збільшення міжклітинних щілин рогівки, цитиколін проникає в передню камеру очі і за допомогою дифузії через склоподібне тіло і увеосклеральному простір досягає сітківки і диска зорового нерва.

Ціанокобаламін (вітамін В12) - відновлює мієлінізацію і регенерацію нервових волокон при травматичному ураженні периферичних нервів і при нейродегенеративних процесах, сприяє реепітелізації клітин епітелію рогівки, а також захищає клітини від вільних радикалів і підтримує правильне функціонування очної поверхні.

Гіалуронова кислота є природним високомолекулярним биополимером, несульфірованним глікозаміногліканами, який входить до складу сполучної, епітеліальної і нервової тканин в організмі людини. Це один з основних компонентів позаклітинного матриксу, який міститься в багатьох біологічних рідинах (слині, синовіальної рідини, склоподібному тілі і ін.). Гіалуронова кислота відіграє важливу роль в гідродинаміці тканин, а також бере значну участь в проліферації і міграції клітин, володіє проангіогенних властивостями, надає мукоадгезівное і в'язко-пружне дію, покращує стабільність слізної плівки і зберігає очну поверхню змащеній, зволоженою і захищеною, створює сприятливу мікросередовище для процесів реепітелізації, відновлення очної поверхні у випадках пошкодження рогівки і кон'юнктиви. Гіалуронова кислота сприяє утриманню діючих компонентів кошти на поверхні ока (слізної плівці) і продовжує термін контакту молекули цитиколіну зі структурами очі, крім того, виступає провідником і сприяє міграції цитиколіну в передню камеру ока і склоподібне тіло.

Показання

ОМК2 ОМК2, завдяки нейромедіаторної, антідегенератівному, антиоксидантній, антиангинальному, метаболічного дії і поліпшенню мікроциркуляції рекомендується при глаукомі і оптичної глаукоматозной нейропатії; діабетичної ретинопатії; ішемічної оптичної нейропатії; макулодистрофії; дегенеративних захворюваннях рогівки; зміни очного дна, пов'язаних з АГ: ангиопатии, ангіосклероз, ретинопатії і т.п .; кератиті; зміни очного дна, пов'язаних з аномаліями рефракції: міопії високого ступеня, гиперметропии високого ступеня і т.п .; до і після кераторефракціонних операцій: фоторефракціонная кератотомія, LASIK (laser-assisted in situ keratomileusis - лазерний кератомілез) і т.п .; оперативних втручаннях на передньому сегменті ока.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Ціанокобаламін фармакологічно несумісний з аскорбіновою кислотою, солями важких металів (інактивація ціанокобаламіну), тіаміну бромідом, пиридоксином, рибофлавіном (так як іон кобальту, що міститься в молекулі ціанокобаламіну, руйнує інші вітаміни).

Особливості застосування

Якщо симптоми не зникають протягом декількох днів або виникають будь-які побічні реакції, слід звернутися до лікаря. Р-р є стерильним до відкриття флакона. Щоб запобігти забрудненню розчину, необхідно щільно закривати флакон після використання і не торкатися кінчиком дозатора до ока або інших предметів. Продукт призначений тільки для зовнішнього використання в офтальмології. Якщо офтальмологічний розчин використовують з метою лікування, слід звернутися до лікаря. Не застосовувати препарат р-р, якщо флакон пошкоджений. Після закапування необхідно почекати 10-15 хв перед використанням інших місцевих офтальмологічних засобів.

Спосіб застосування та дози

По 1 краплі 2-3 рази на добу або за вказівкою лікаря. Рекомендований курс використання - 2 міс 3 рази в рік або протягом 4 міс 2 рази в рік (в залежності від ступеня / стадії захворювання).

Побічні реакції

Після закапування можлива тимчасова нечіткість зору. Рекомендується почекати кілька секунд, перш ніж починати будь-яку діяльність, що вимагає чіткості зору. У разі будь-якої небажаної реакції слід припинити використання розчину і проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

При температурі не вище 25 ° C. Не застосовувати препарат через 30 днів після відкриття флакона.

Упаковка

Флакон 10 мл в картонній коробці.

Виробник

Farmigea S.p.a., Італія

Поширені запитання