star_on

Олія ефірна кориця 10 мл

Олія ефірна кориця 10 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваGreen Pharm Cosmetic
Кількість в упаковці10 мл
ВиробникГрін Фарм Косметик ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаЕфірні олії
Умови відпускуБез рецепта

Опис

"Ефірне масло кориці отримують з кори та листя вічнозеленого чагарника цейлонської кориці (Cinnamomum zeylanicmn Blume.) сімейства лаврових.

Властивості: антидепресивна, тонізуюча, імуностимулююча, противірусна, протигрибкова, антисептична, антибактеріальна, ранозагоювальна, покращує мікроциркуляцію в тканинах, зігріває, протизапальне, знеболювальне, спазмолітичне, збуджує апетит, сексуальний.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендується як допоміжний засіб:

при підвищеній стомлюваності, депресії, апатії, меланхолії, тривозі, страхах; при непритомності, запамороченнях, нудоті (процедури № 1, 3-9); при вегетосудинній дистонії гіпотонічного та змішаного типу (процедури № 1, 3-9); Для підвищення активності імунної системи при астенії після тривалої хвороби (процедури № 1, 3-9); Для підвищення стійкості до простудних та інфекційних захворювань, респіраторних інфекцій, грипу, ангіни, фарингіту, ларингіту; трахеїту, бронхіту, пневмонії (процедури №1-9); Для покращення травлення, збудження апетиту, при нудоті, метеоризмі, шлункових та кишкових кольках (процедури № 1, 3-9, 15); Гастрит зі зниженою кислотністю, спастичні запори, глистні та паразитарні інвазії (процедури № 1, 3-4, 6-9, 14-15); При м'язових болях та спазмах, ревматизмі, остеохондрозі, артриті, невралгії, невриті (процедури № 1, 4-9); Для зменшення болю при травмах, забитих місцях, розтягуваннях, гематомах (процедури №№ 1, 6, 8-10); Болючі менструації, стимуляція менструацій та пологів (процедури № 1, 3-4, 6, 8-9, 15-16); Для підвищення сексуальної активності, імпотенції та фригідності (процедури № 1, 3-9, 15-16); При запальних та інфекційних процесах у порожнині рота – стоматитах, гінгівітах; запалення та кровоточивості ясен (процедури № 11-13); гнійничкові та вугрові висипання; грибкові захворювання шкіри; короста; бородавки (процедури № 4-6, 9-10, 17); При педикульозі; укуси комах (процедури № 4-6, 9-10); Для відлякування комах (процедури № 1, 4-6, 9, 10, 17).

склад

Ефірна олія кориці.

Спосіб застосування

Приймати тільки зовнішньо для аромаламп, інгаляцій, ароматичних ванн, лазень та саун, масажу, розтирань, полоскань, тампонів, компресів, пов'язок, клізм, спринцювання.

Рекомендоване дозування:

Випаровування в аромалампі - 3-5 крапель на 15м2. Гаряча інгаляція – 1-2 краплі на 1-2 літри гарячої води. Холодна інгаляція – 2-3 краплі в ароматичну ванну. Загальна ароматична ванна – 3-4 краплі на ванну. У лазнях та саунах – 3-5 крапель на 500 мл води. Компрес - 3-5 крапель на 10 мл рослинної базової олії. Загальний, сегментарний масаж – 3-5 крапель на 10 мл рослинної базової олії. Точковий масаж - одна крапля ефірної олії на 3 краплі базової олії. Розтирання – 3-5 крапель на 5-10 мл ефірної олії. Пов'язки – 3-6 крапель на 5 мл базової олії. Полоскання горла – 2-4 краплі на 200 мл теплої води. Полоскання або аплікація – 2-4 краплі на 5 мл базової олії. Тампонада – 2-4 краплі на 5 мл базової олії. Очисна клізма – 3-4 краплі на 200 мл води. Мікроклізми – 2-4 краплі на 5 мл базової олії. Зрошення – 3-5 крапель у 1,5-2 л теплої води. Збагачення косметичних засобів – 2-3 краплі на 10 г основи (крем, шампунь, гель, рідке мило тощо).

Взаємодія з іншими маслами - олія кориці добре поєднується з апельсиновим, ялиновим, жасминовим, іланг-ілангом, м'ятним, сандаловим, евкаліптовим.

запобіжні заходи

Не застосовувати внутрішньо (перорально).

Чи не є лікарським засобом.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність компонентів, що входять до складу ефірної олії.

З обережністю використовувати для ніжної, чутливої шкіри.

Не застосовувати при нервовому виснаженні, гіпертонії, вагітності під час хіміотерапії раку.

Умови зберігання

Ефірні олії зберігають у щільно закупорених флаконах із темного скла при кімнатній температурі у недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Термін придатності – 36 місяців з дати виробництва.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 22.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Олія ефірна кориця 10 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Олія ефірна кориця 10 мл?

42.5 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Олія ефірна кориця 10 мл.

У чому особливості товару Олія ефірна кориця 10 мл?

Ефірні олії та аромакомпозіції Олія ефірна кориця 10 мл. Відноситься до Эфирные масла и аромакомпозиции

Які відгуки у товару Олія ефірна кориця 10 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.