Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Окулара Макс Oculara Max Alpha Life капсули №30

Tactus Nutrasciences LLP
Артикул: 1068892
Окулара Макс Oculara Max Alpha Life капсули №30
Написати відгук
316.7 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 3.17грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваAlpha Life
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 12-ти років
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникTactus Nutrasciences LLP
ДіабетикамМожна
Країна виробництваІндія
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Окулара Макс Oculara Max Alpha Life капсули №30

Опис

Містить антиоксиданти (лютеїн, зеаксантин), вітаміни та цинк для підтримки нормальної функції очей, гостроти зору, захисту очей під час роботи з джерелами променів шкідливих спектрів (екрани комп‘ютера, смартфона, планшета; штучне освітлення тощо). Допомагає подолати дефіцит поживних речовин, який може бути викликаний віковими змінами, стресом або незбалансованим харчуванням

Склад

1 капсула масою 566 мг (mg) містить:

Активний інгредієнт -кількість на капсулу, NRV%*

Вітамін C - 90 мг (mg), 112,5

Лютеїн - 10 мг (mg) **

Вітамін E - 8 мг (mg), 66,67

Цинк (у формі цинку гліцинату) - 6 мг (mg), 60

Зеаксантин - 2 мг (mg) **

Вітамін B12 - 100 мкг (mсg), 4000

Допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат. Склад капсули: желатин. Без ГМО.

* Добові референсні величини споживання вітамінів та мінеральних речовин (для осіб старше 18 років), закон «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», документ 2639-VIII.

** Добова доза не встановлена.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: енергетична цінність (калорійність) – 653 кДж (kJ) / 155,48 ккал, жири – 0 г (g), вуглеводи – 28,27 г (g), білки – 10,6 г (g).

Властивості

OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) є додатковим джерелом речовин рослинного походження – лютеїну та зеаксантину, а також вітамінів та цинку.

Продукт розроблено з урахуванням сучасних даних в галузі нутриціології – науки про харчування, яка вивчає роль їжі в підтримці здоров’я, забезпеченні енергетичних потреб, сповільненні старіння організму тощо.

Сьогодні проблема стану здоров‘я очей серед населення набуває все більшої важливості через зростання використання комп‘ютерів, смартфонів та планшетів та загалом збільшення часу, проведеного перед екранами гаджетів. На так званий “комп‘ютерний зоровий синдром” страждає більш ніж половина користувачів по всьому світу.

Рослинні компоненти дієтичної добавки OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) є природним джерелом біологічно активних речовин – лютеїну та зеаксантину, які належать до групи каротиноїдів – пігментів жовтого кольору.

Лютеїн та зеаксантин в нормі містяться в сітківці ока, максимально у так званій «жовтій плямі». Вони беруть активну участь у механізмах кольорового сприйняття, виконують захисну функцію щодо поглинання шкідливих променів сонячного спектра та синього спектра від штучних джерел (екранів комп’ютерів, телефонів, ламп). Здатні покращувати нічний зір та сповільнювати розвиток вікових змін зору.

Встановлено, що концентрація лютеїну та зеаксантину в сітківці є пропорційною їх надходженню з їжею.

Лютеїн і зеаксантин містяться у значній кількості в деяких зелених овочах, наприклад, шпинаті, броколі, салаті латук, гарбузі.
OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) містить лютеїн та зеаксантин у концентраціях 10 мг (mg) та 2 мг (mg) відповідно в одній капсулі та допоможе відновити рівень цих нутрієнтів при незбалансованій дієті, харчових обмеженнях, великих навантаженнях на органи зору (в тому числі тривале перебування за екраном комп‘ютера, планшета, смартфона).

Мікроелемент цинк (Zn) відносять до життєво необхідних мінералів. Він входить до складу багатьох ферментів, які беруть участь в процесах поділу клітин, синтезі ДНК та білків, сприяють нормальному метаболізму вуглеводів, жирних кислот, вітаміну А. Цинк сприяє роботі імунної системи, нормальному стану кісток, волосся, нігтів.

Виявлено, що в тканинах ока, особливо в сітківці та судинній оболонці, концентрація цинку є аномально високою порівняно з іншими тканинами людського тіла. Вочевидь, цинк бере участь в формуванні зорових пігментів у сітківці. В складі супероксиддисмутази цинк стимулює її антиоксидантну дію і сумісно з вітаміном Е захищає клітини від окислювального стресу.
Відомо, що споживання вітаміну Е може знижувати ризик розвитку вікових змін – дегенерації «жовтої плями» та зменшення прозорості кришталика.

Крім сітківки, до структур ока, що надзвичайно важливі у роботі зорового аналізатора, відносяться передні відділи ока (рогівка, кришталик тощо), через які світло поступає на сітківку, та нервові волокна, які передають імпульс від сітківки для аналізу у мозок.
Внутрішньоочна рідина відповідає за живлення кришталика та рогівки та містить найбільшу концентрацію вітаміну С, ніж будь-яка інша рідина в нашому організмі. Рівні вітаміну С в тканинах прямо пропорційні його надходженню з їжею, він сприяє захисту клітин від окислювального стресу, синтезу колагену, нормальному функціонуванню судин.

Вітамін B12, завдяки своїй участі у формуванні клітин і метаболізмі ліпідів, відіграє життєво важливу роль для нервової системи. Веганство, вегетаріанство, тривале вживання деяких ліків, наприклад метформіну та інгібіторів протонної помпи, може сприяти розвитку його дефіциту. Вітамін B12 підтримує функцію нервів та впливає на швидкість передачі нервових імпульсів завдяки впливу на мієлінові оболонки нервів. Дефіцит вітаміну B12 може викликати відхилення в роботі зорового нерва, який передає сигнал від сітківки до мозку, може виникати відчуття нечіткості зору, «неякісного» зображення. Вітамін B12 бере важливу участь у регенерації та формуванні оболонок нервових волокон (також відомих як мієлінові оболонки), які захищають нерви від втрати заряду та забезпечують швидку та ефективну передачу нервових імпульсів, в тому числі й від зорових рецепторів, до мозкових центрів. Високі дози перорального вітаміну B12 можуть забезпечити адекватне засвоєння вітаміну B12 навіть за наявності дефіциту внутрішнього фактора Касла, зниженій кислотності шлунку тощо.

OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) містить важливі поживні речовини для підтримки нормального функціонування основних структур очей, захисту очей від окислювального стресу (тобто патологічних змін, пов‘язаних з накопиченням клітинних та функціональних пошкоджень і старінням), шкідливих променів синього спектра.

Показання

Дієтична добавка OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) рекомендована як додаткове джерело лютеїну та зеаксантину, вітамінів С, Е, B12 та цинку. Компоненти дієтичної добавки сприяють нормальному вуглеводному обміну, метаболізму жирних кислот та вітаміну А, сприяють нормальному синтезу ДНК.

OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) сприяє підтримці нормального функціонування основних структур очей, підвищенню гостроти зору, захисту очей від окислювального пошкодження, покращенню нічного бачення, зменшенню втоми очей внаслідок довгої роботи при штучному освітленні та перед екраном комп‘ютера, смартфона або планшета.

На відміну від місцевих засобів, дієтична добавка OCULARA MAX (ОКУЛАРА МАКС) сприяє поповненню організму нутрієнтами для покращення здоров‘я та підтримки нормальної функції очей.

Рекомендації по вживанню

Дорослим та дітям віком від 12 років по 1 капсулі 1 раз на добу під час або після приймання їжі протягом 30 днів або згідно з рекомендацією лікаря.

Попередження

Не є лікарським засобом.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не рекомендовано особам з підвищеною чутливістю до будь-якого компонента продукту. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Дієтичні добавки не замінюють здоровий спосіб життя. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °C.

Зберігати у захищеному від вологи місці.

Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Форма випуску

По 10 капсул у блістері. По 3 блістери в картонній коробці.

Маса нетто: 14,1 г (g) ℮.

Виробник

Найменування та місцезнаходження виробника

ТАКТУС НУТРАСАЙЕНС ЛЛП

63/3, 63/4, 63/5, 63/6, 64 Шрі Харікрупа Індастріал Парк, Кільцева дорога Хатіджан Лалгебі до кільцевої дороги Рамол, Ватва, Фейз-IV, Хатіджан, Ахмедабад, Гуджарат-382445, Індія.

Найменування та місцезнаходження імпортера

TOB «АТІС ФАРМА»

03022, м. Київ, вул. Козацька, буд. 122, оф. 100.

Тел. +38 (044) 500 08 08, e-mail: info@atispharma.com

Поширені запитання