АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Номукод капсули №30

Еберс ПП
Артикул: 1064126
Номукод капсули №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваНомукод
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
Кількість в упаковці30 шт
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникЕберс ПП
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

1 капсула містить 450 мг (мг): Левокарнітин (у формі L-карнітину фумарату) - 300 мг (мг); Аргінін (у формі L-аргініну) - 62мг(мг); Екстракт солодки (Glycyrrhiza glabra Extract) (Гліцирризінова кислота) - 35мг(мг); Оксид цинку -5мг(мг); Тіамін (Вітамін В1) - 0.5мг(мг); Піридоксин (Вітамін В6) – 0,4мг(мг); Ціанокобаламін (Вітамін В12) - 0,7 мкг (мкг). допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза (E460) - 42мг(мг), магнію стеарат (E470) -5мг(мг).

Фармакологічні властивості

Номукод – комбінований препарат, дія якого зумовлена ефектами вітамінів, мінералів та амінокислот, що входять до його складу.

Левокарнітин – амінокислота, яка допомагає у підтримці загального добробуту, сприяючи перенесенню груп жирних кислот до мітохондріальної мембрани для виробництва клітинної енергії. Відіграє важливу роль у підтримці здоров'я серцево-судинної системи. Бере участь як проміжна ланка в циклі Кребса, найважливіший процес виробництва енергії в мітохондріях. Левокарнітин покращує оксигенацію серцево-судинної системи. Знижує симптоми фізичної та розумової втоми, виявляє нейро-, гепато- та кардіопротекторну дію, має протиішемічний ефект, сприяє обмеженню зони інфаркту, покращує процеси передачі нервових імпульсів у синапсах та аксонах за рахунок збільшення синтезу холіну та ацетилхоліну, концентрації клітинний імунітет.

Аргінін - амінокислота, яка є активним клітинним регулятором, має мембраностабілізуючу, цитопротекторну, антиоксидантну, антирадикальну, детоксикаційну активність, підвищує в крові рівень інсуліну, соматотропного гормону, пролактину, бере участь у синтезі проліну, поліамінів, агматину. Це пов'язано зі сприятливими когнітивними ефектами та нейротрофічною дією.

Гліциризинова кислота, що міститься в екстракті солодки, має протизапальну дію, виражену противірусну та імуномодулюючу ефекти, пригнічує розмноження вірусів за рахунок стимуляції вироблення інтерферону, посилення фагоцитозу та підвищення активності природних Т-кілерів. Гепатопротекторна дія обумовлена антиоксидантною та мембраностабілізуючою активністю.

Цинк бере безпосередню участь у таких життєво важливих процесах, як регуляція жирового та вуглеводного обміну, прискорює загоєння ран, необхідний для правильного розвитку мозку та нормального функціонування нервових клітин, стимулює імунітет, підвищуючи опірність організму при застудних та вірусних захворюваннях. Цинк є ключовим мікроелементом із погляду репродуктивного здоров'я. Він глибоко впливає на вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів, тим самим впливаючи на репродуктивну функцію і сексуальну активність. Недостатнє споживання цинку призводить до цирозу печінки, статевої дисфункції, вторинного імунодефіциту, анемії та вад розвитку плода. Віковий дефіцит цинку пов'язаний з розвитком артеріальної гіпертензії та атрофічних змін у всіх органах та системах. Цинк є мінеральним антиоксидантом, який разом із вітаміном В6 бере участь у освіті ненасичених жирних кислот. Він впливає на засвоєння вітамінів та нормалізацію обміну речовин.

Тіамін відіграє важливу роль в обміні речовин і нервово-рефлекторної регуляції, впливає на проведення нервового збудження в синапсах, має гангліоблокуючу та курареподібну дію.

Піридоксин бере участь в утворенні арахідоново-лінолевої кислоти, ніацину з триптофану, в обміні холестерину та утворенні гемоглобіну, регулює жировий обмін у печінці. Він відіграє важливу роль в обміні речовин і необхідний для нормального функціонування центральної та периферичної нервової системи.

Ціанокобаламін сприяє нормалізації аномальних функцій печінки та нервової системи, активізує систему згортання крові, у високих дозах призводить до підвищення тромбопластичної активності та активності протромбіну. Знижує концентрацію холестерину у крові. Підвищує здатність тканин до регенерації.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендований при дефіциті вітамінів, мінералів та амінокислот, що містяться у Номукоді. При лікуванні герпесу та вірусу папіломи людини, дисплазії шийки матки, комплексному лікуванні порушень лібідо, сперматогенезу та потенції, безпліддя; при лікуванні шкірних захворювань (дерматити, трофічні виразки, псоріаз, екзема), вірусних інфекцій (грип, атипова пневмонія та ін.); після соматичних та інфекційних захворювань, а також хірургічних втручань; діабетична стопа; фізична та розумова перенапруга, зниження працездатності, астенічний синдром, ацетонемічний синдром; захворювання печінки (гепатит, цироз); метаболічна кардіопатія; хронічна серцева недостатність (при лікуванні); при лікуванні хронічних цереброваскулярних подій (церебральні інсульти та хронічна ішемія головного мозку); при лікуванні ІХС (стенокардія, інфаркт міокарда) Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Побічна дія

Препарат зазвичай добре переноситься. При передозуванні можуть виникати біль голови, підвищена стомлюваність, підвищена збудливість ЦНС. При індивідуальній гіперчутливості можуть спостерігатися алергічні реакції. Можливі здуття живота, біль в епігастральній ділянці, печія, нудота, блювання, порушення випорожнень. Може почастішати серцебиття та змінити артеріальний тиск. У цьому випадку лікування слід припинити та звернутися до лікаря.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, злоякісні пухлини, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки в активній фазі.

Спосіб застосування та дози

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем. Приймати дорослим по 1 капсулі після їди, запиваючи достатньою кількістю води, 2-3 рази на день. Не перевищуйте рекомендоване дозування. Тривалість застосування визначається лікарем індивідуально. Дієтична добавка Чи не є лікарським засобом. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів. Не містить глютен. Дієтична добавка не повинна використовуватися як заміна повноцінної дієти.

Взаємодія з іншими продуктами та інші взаємодії

Може посилювати дію гіпотензивних препаратів, серцевих глікозидів, периферичних вазодилататорів, інсуліну та інших гіпоглікемічних засобів.

Термін придатності

2 роки. Не використовувати після закінчення терміну придатності. Номер серії – це дата виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в сухому темному місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка:

По 10 капсул у блістері; по 3 блістери у картонній коробці. Пам'ятка-вкладиш.

Виробник

Компанія "Еберс", Україна, м. Харків, Іванівський пров. 5, корп. G-2.

Інформація про реєстрацію:

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 12.2-18-2/7273 від 07.04.2020р.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 17.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Номукод капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Номукод капсули №30?

1422.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Номукод капсули №30.

У чому особливості товару Номукод капсули №30?

Джерела амінокислот Номукод капсули №30. Відноситься до Источники аминокислот

Які відгуки у товару Номукод капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.