Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Неостерил спрей 100 мл

Baltiachemi
Артикул: 1054756
Неостерил спрей 100 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 7.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваNEOSTERYL
ВиробникBaltiachemi
Країна виробництваЕстонія
ФормаСпреї

Інструкція Неостерил спрей 100 мл

Склад

Ethanol - 65,0%, propan-2-ol - 4,7%, quaternary ammonium compounds, benzylC12-16-alkyldimethyl, chlorides - 0,2%.

Опис

Засіб використовується у всіх областях життєвого середовища для швидкої дезінфекційної обробки шкіри рук, застосовується в якості шкірного антисептика для гігієнічної обробки рук медичного персоналу та обробки рук хірургів, а також рук працівників дитячих установ, підприємств харчової промисловості і інших установ, які потребують відповідних гігієнічних умов.

 


Особливості

Надає швидкий і довготривалий дезінфікуючий ефект. Не має негативного впливу на шкіру, надає відчутний косметичний ефект. Володіє бактерицидною (в тому числі туберкулоцидну, а також активний відносно MRSA), віруліцидні (в тому числі по відношенню до вірусів ВІЛ, гепатиту В і поліомелиту) і фунгіцидною (кандидози, дерматомікози) дією.

Застосування

Спосіб гігієнічної обробки рук: перед нанесенням кошти «Neosteryl» ​​руки попередньо слід вимити з милом, висушити, потім на долоні рук нанести 3 мл нерозведеного засобу «Neosteryl» ​​і втирати в шкіру обох кістей рук до повного висихання, але не менше 30 -ти секунд.

 


Обробка рук хірургів:

перед застосуванням засобу кисті рук та передпліччя попередньо ретельно вимити теплою проточною водою з милом протягом 2-х хвилин, обсушити стерильною марлевою або нетканною серветкою; потім на сухі долоні нанести 5 мл засобу і втирати в шкіру кистей рук і передпліч протягом 2,5 хвилин; після цього повторно нанести на руки 5 мл засобу «Neosteryl» ​​і втирати в шкіру кистей рук і передпліч протягом 2,5 хвилин; загальний час обробки - 5 хвилин; стерильні рукавички надіти після повного висихання засобу.

Термін придатності

3 роки.

Поширені запитання