Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Наскар гель силіконовий для лікування рубців 15 г

Амакса Фарма
Артикул: 1049969
Наскар гель силіконовий для лікування рубців 15 г
Написати відгук
675.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 6.76грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

№5
в категорії
Торгова назваНаскар
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникАмакса Фарма
Країна виробництваПольща
ФормаГель
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Наскар гель силіконовий для лікування рубців 15 г

Склад

Суміш полісілоксанов.

Опис

НАСКАР - гіпоалергенний, прозорий, швидковисихаючий силіконовий гель для лікування рубців різного походження.

Гель НАСКАР легко наноситься на всі ділянки шкіри, включаючи такі відкриті ділянки, як обличчя і шия; а також суглоби і волосяні ділянки без необхідності гоління.

Якщо використовувати гель відповідно до інструкції, він швидко висихає до форми тонкої силіконової плівки. Захисний шар, який є газопроникним і водонепроникним, зволожує і захищає рубець від хімічного і бактеріального впливу, дозволяє рубцю нормалізувати цикл синтезу колагену.

Гель НАСКАР пом'якшує і розгладжує рубці, усуває свербіж і дискомфорт, почервоніння і зміна кольору рубців. Гель НАСКАР застосовується для лікування всіх видів рубців, в тому числі в результаті: загальних хірургічних операцій, травм, застарілих ран, кесаревого розтину, опіків, укусів, акне і інших захворювань шкіри.

Показання

Гель НАСКАР застосовується для попередження і лікування всіх типів рубців, в тому числі колоїдних і гіпертрофічних рубців. НАСКАР може застосовуватися разом з іншими інвазивними методами для поліпшення загального результату, включаючи хірургічне висічення і ушивання, ін'єкції і здавлюючі пов'язки. Гель НАСКАР можна застосовувати для шкіри дітей будь-якого віку, жінок в період вагітності та годування груддю; для чутливої ​​і схильної до алергій шкіри.

Для отримання найкращого результату рекомендовано починати використання НАСКАР як можливо раніше після періоду епітелізації рани. Після оперативного втручання з накладенням швів НАСКАР застосовується починаючи з 10 дня після операції.

Протипоказання

При індивідуальній чутливості до компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози

Убедитесь, что рубец чистый и сухой. Нанесите тонкий слой геля НАСКАР на рубец и оставьте высыхать. Применяйте гель на пораженные участки кожи один или два раза в день, или по назначению врача. Для достижения наилучшего результата необходимо обеспечить постоянный контакт геля с рубцом. При условии правильного использования геля, он полностью высыхает в течении 5-7 минут. Если на полное высыхание необходимо больше времени, то, возможно, вы наносите слишком много геля. Осторожно промокните избыток геля салфеткой и оставьте высыхать. Как только гель высох, вы можете наносит солнцезащитные средства, косметику, сдавливающие повязки или гипс.

Умови зберігання

Тримати подалі від тепла в оригінальній упаковці в недоступному для дітей місці. Зберігати при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 15 г в тубі, по 1 тубі в упаковці.

Виробник

Артесфарм Сп. з о.о, Польща.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Вул. Солек 81 Б, лок. А-51, 00-382 Варшава, Польща.

Поширені запитання