Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Мультигрип Фіто з шипшиною саше №8

Мультигрип Фіто з шипшиною саше №8
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМультигрип фіто
ВиробникДельта Медікел Промоушнз
Країна виробництваУкраїна
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Мультигрип Фіто з шипшиною саше №8

Мультигрип Фіто з шипшиною саше №8

Фіто порошок з шипшиною і вітаміном С для орального розчину Мультигрип рекомендується в якості дієтичної добавки для дітей від 6 років і дорослих як додаткове джерело вітамінів, сапоніни, флавонових глікозидів, ефірних масел і органічних кислот, які сприяють поліпшенню загального стану організму і підвищенню імунітету при гострих респіраторних інфекціях, застуді і грипі; сприяє загальному зміцненню імунної системи в період сезонних захворювань. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Властивості

  • сприяє поліпшенню загального стану організму;
  • підвищує імунітет при гострих респіраторних інфекціях, застуді і грипі;
  • сприяє загальному зміцненню імунної системи в період сезонних захворювань.

Спосіб застосування

Вживати дітям від 6 до 12 років по 1 саше 2 рази на добу; дітям від 12 років і дорослим по 1 саше 3-4 рази на добу, розчинивши в 100 мл гарячої кип'яченої води (не окріп) і ретельно збовтати перед вживанням. Рекомендована тривалість застосування складає 4-7 днів, доза і термін споживання можуть бути збільшені лікарем. Перед початком прийому рекомендується консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендується консультацій лікаря. Не рекомендується застосовувати продукт в період вагітності і грудного вигодовування, при запаленні нирок. Не застосовувати продукт при непереносимості певних цукрів або при діабеті першого типу. Не є лікарським засобом.

Умови та термін зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі від 15°С до 25°С, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Форма зберігання

Порошок для орального розчину в саше №8.

Поширені запитання