АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Мульти-Табс класичний таблетки №30

Мульти-Табс класичний таблетки №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 18.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМульти-Табс
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникПфайзер Фармасьютікалз
Країна виробництваІталія
ФормаТаблетки, вкриті оболонкою
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Мульти-Табс класичний таблетки №30

Склад

1 таблетка містить:

діючі речовини:

вітамін А (ретинол ацетат) 800 мкг (2666 МО), вітамін Д (холекальциферол) 5 мкг (200 МО), вітамін Е (d, I - α - токоферолу ацетат) 10 мг (14,9 МО), вітамін В1 (тіаміну нітрат) 1,4 мг, вітамін В2 (рибофлавін) 1,6 мг, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) 2 мг, вітамін В12 (ціанокобаламіну) 1 мкг, нікотинамід 18 мг, кислоти пантотенової (D-кальцію пантотената) 6 мг, фолієвої кислоти 200 мкг, вітамін С (аскорбінова кислота) 60 мг, магній (магнію оксид) 75 мг, залізо (заліза фумарат) 14 мг, цинк (цинку оксид) 15 мг, мідь (міді сульфат пентагідрат) 2 мг, марганець (марганцю сульфат) 2,5 мг, хром (хрому хлорид) 50 мкг, селен (натрію селенат) 50 мкг, йод (калію йодид) 150 мкг.

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, кальцію водень фосфат, гіпромелоза, гліцерин, магнію стеарат, натрію, желатин, титану діоксид, кремнію діоксид, вода очищена, заліза оксид жовтий, кислотастеаринова, аскорбінова кислота.

Опис

Дієтична добавка Мульти-табс класичний з вітамінами та мінералами забезпечує правильний ріст і нормальний стан кісток, регулює метаболізм кальцію і фосфору. Мульти-табс забезпечує організм вітамінами A, D, E, B1, B2, B6, B12, C, фолієвою кислотою, магнієм, залізом, цинком, міддю, марганцем, хромом, селеном, йодом. Кожен з цих вітамінів і мінералів потрібен організму і виконує важливу роль в його правильному функціонуванні. Препарат має великий попит серед споживачів, оскільки служить збалансованим комплексом полівітамінів та мінералів.

Активні компоненти

Вітамін А забезпечує правильний ріст і нормальний стан кісток і епітеліальних тканин, зору й імунної системи. Вітамін D регулює метаболізм кальцію і фосфору. Вітамін Е попереджає окислення поліненасичених жирних кислот в мембранах. Вітамін В1: необхідний коензим у метаболізмі вуглеводів і передачі нервового імпульсу. Вітамін В2 є частиною ФМН і ФАД (флавинмононуклеотид і флавінаденіндінуклеотід), необхідних переважно для обміну речовин. Вітамін В6 необхідний у ферментах, що беруть участь в обміні речовин, а також для синтезу нейротрансмітерів і гемоглобіну. Вітамін В12: функціонує як коензим у синтезі нуклеїнових кислот і разом із фолієвою кислотою залучається у метаболічні процеси. Нікотинамід є частиною кофакторів НАД (Н) і НАДФ (Н) і частиною фактора толерантності до глюкози. Пантотенова кислота функціонує в першу чергу як частина коензиму А і бере участь у продукції гормонів і антитіл. Фолієва кислота необхідна для клітинного поділу й у метаболічних процесах разом з вітаміном В12. Вітамін С необхідний для росту і нормального стану кісток, шкіри, зубів, ендотелію капілярів і імунної системи. Магній необхідний кофактор у процесах вивільнення енергії, поділу клітин і передачі нервового імпульсу. Залізо необхідно для функціонування гемоглобіну і як частина кисневого резервуара в м'язах. Цинк входить до складу різних ферментів, наприклад для синтезу і метаболізму жирів і білків. Мідь бере участь в метаболічних реакціях і в синтезі білка. Марганець забезпечує різні ферментні реакції в організмі. Хром є частиною фактора толерантності до глюкози та необхідний для нормального обміну речовин. Селен разом з вітаміном Е для захисту від окислення і як складова частина ферментів. Йод необхідний компонент тиреоїдних гормонів.

Показання

Дефицит витаминов и минералов у взрослых и детей в возрасте от 4 лет, профилактика дефицита витаминов и минералов у детей в возрасте от 10 лет при несбалансированном питании и состояниях, которые сопровождаются повышенной потребностью в витаминах и минералах (период роста, заболевания, период реконвалесценции), нарушения всасывания (например при желудочно-кишечных заболеваниях, диарее), курении, проживании в экологически неблагоприятных районах и др.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Особливості застосування

Не рекомендується приймати інші препарати, які містять вітаміни та мінеральні речовини, без призначення лікаря. При вагітності та годуванні груддю застосовувати в звичайних дозах.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 12 років приймати по 1 таблетці на добу під час їжі. Тривалість лікування залежить від ступеня дефіциту вітамінів і визначається індивідуально.

Побічні реакції

Рекомендовані дози зазвичай добре переносяться. У деяких людей може виникати шлунковий дискомфорт. Щоб уникнути побічних ефектів рекомендується не вживати препарат до їди.

Упаковка

30 таблеток у контейнері у картонній коробці.

Виробник

Pfizer, Италия

Поширені запитання