Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Меркана капсули №20

Меркана капсули №20
5.0
482.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.82грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 4.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМеркана
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
Дозування40 мг
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникУніверсальне агентство Про-фарма ТОВ
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваІспанія
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Меркана капсули №20

МЕРКАНА (MERCANA)

Склад

1 капсула містить: активний інгредієнт: запатентований хрящовий колаген неденатурований ІІ типу UC-IIтм* - 40,0 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна (Е460), антиспікаючі агенти: кальцію фосфат (Е341), кремнію двоокис аморфний (Е551), магнію стеарат (Е572); оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис (Е171).

Без ГМО.

Рекомендації щодо застосування

Меркана рекомендована у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело неденатурованого колагену ІІ типу UC-IIтм з метою усунення запалення суглобів, нормалізації функціонального стану суглобів, зокрема при фізичному навантаженні. Сприяє усуненню запалення та зменшенню скутості суглобів, покращенню їх рухливості та гнучкості.

Дослідження встановили, що щоденний прийом капсул з 40 мг (mg) неденатурованого колагену ІІ типу (UC-IIтм) може сприяти полегшенню дискомфорту в суглобах, а також відновленню їх здорової функції та гнучкості. Також дослідженням встановлено, що щоденний прийом капсул з 40 мг (mg) неденатурованого колагену ІІ типу (UC-IIтм) протягом 90 днів при певних станах (наприклад, що потребують відновлення хрящової тканини) може призводити до більш значущих змін показників, ніж при застосуванні комплексу глюкозаміну (1500 мг (mg) /добу) та хондроїтину (1200 мг (mg) /добу).

Відмінністю неденатурованого колагену II типу від денатурованого (або гідролізованого) є збереження тривимірної конфігурації самої молекули (неденатурованого колагену II типу) та наявність активних епітопів. Вважається, що неденатурований колаген II типу при пероральному застосуванні проникає з порожнини кишківника в пеєрові бляшки кишківника та сприяє утворенню спеціалізованих регуляторних Т-лімфоцитів (Т-регулятори), які здатні продукувати протизапальні цитокіни, такі як інтерлейкін-10 (ІЛ‑10), інтерлейкін-4 (ІЛ‑4) та трансформуючий фактор росту-β (TGF‑β). Дані цитокіни здатні проникати у синовіальну рідину суглоба через кровоносну систему синовіальної оболонки та субхондральної кістки.

Протизапальні цитокіни ІЛ-10, ІЛ-4, TGF‑β здатні пригнічувати запалення та покращувати метаболізм хрящової тканини. ІЛ‑10 чинить вплив на рецептори макрофагів і синовіоцитів, інгібуючи вивільнення інтерлейкіну-1 (ІЛ‑1). TGF‑β стимулює синтез міжклітинної речовини (матрикс) хряща за рахунок пригнічення катаболічної активності хондроцитів (що призводило до розпаду колагену й інших білків позаклітинного матриксу) й активації анаболічної функції та проліферації хондроцитів. Крім того, ІЛ‑10 і TGF‑β сприяють збільшенню продукції інтерлейкіну-4 (ІЛ‑4). Це сприяє перемиканню метаболізму хондроцитів у бік синтезу компонентів міжклітинного матриксу.

Неденатурований колаген II типу сприяє зменшенню запалення в суглобах та покращенню метаболізму суглобового хряща.

Спосіб застосування

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу натщесерце перед сном, запиваючи склянкою питної води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання 2-6 місяців. При необхідності курс можна повторити.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Меркана не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність та період лактації.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Капсули.

Виробник

Лабораторіос Віренс С.Л., Іспанія, Індустрія 48-В, Північно-східний промисловий регіон, 08740 Сент- Андре де ля Барса, Барселона / Laboratorios Virens S.L., Spain, Industria 48-B Poligono Industrial Nord-Est 08740 Sant Andreu de la Barca, Barсelona.

Поширені запитання