Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Мелакалм капсули м'які желатинові №30

Софтгель Хелскеа
Артикул: 1061910
Мелакалм капсули м'які желатинові №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМелакалм
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 12-ти років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникСофтгель Хелскеа
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваІндія
ВодіямЗ обережністю
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Мелакалм капсули м'які желатинові №30

Мелакалм Softgel

Опис

Сон - це базова потреба кожної людини. Дорослі мають регулярно cпати, щонайменше 7 годин на добу. Порушення сну - досить широко поширене явище. Близько 10% дорослого населення планети постійно або частково, скаржаться на поганий або недостатній сон. Порушення сну можуть розвинутися в будь-якому віці і бути цілком з різних причин.

Мелатонін – це гормон який відповідає за регулювання багатьох біологічних функцій (серед них процес засипання і неспання). Мелатонін сприяє нормалізації природного сну, адаптації організму до зміни часових поясів, уповільнює процеси старіння організму, забезпечує ефективну роботу ендокринної та серцево-судинної системи організму, стимулює захисні функції імунної системи організму. Має антиоксидантну дію, допомагає організму боротися зі стресом, підвищує розумову та фізичну працездатність.

Мелатонін виробляється в організмі людини, як природним шляхом (виробляє організм) так і надходить з деякими харчовими продуктами.

З віком зменшується продукування гормону сну, що призводить до порушення сну: труднощі із засинанням; нічне пробудження декілька разів за ніч; нетривалий і тривожний сон; відчуття втоми, навіть після тривалого сну; безсоння.

Додатковий прийом харчьової добавки MELACALM сприятиме: регуляції і поліпшенню сну, надасть антистресовий ефект (покращує настрій). Підвищує розумову та фізичну працездатність.

Склад

Мелатонін – 3 мг.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована при підвищенних фізичних та психоемоційних навантаженнях. Сприяє адаптації організму до зміни часових поясів, налагодженню спокійного сну та скороченню часу необхідного для засинання, особливо у літніх людей. Може бути рекомендований для м’якого заспокійливого ефекту.

Спосіб застосування та дози

Капсули рекомендовано приймати дорослим за 1 годину до сну, бажано вживати в один і той же час; або за схемою рекомендованою лікарем. Капсули не розжовувати, запивати водою.

ТЕРМІН ВЖИВАННЯ: до 1 місяця, в подальшому термін споживання узжгоджувати з лікарем.

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів продукту, діти до 12 років, жінки в період вагітності та годування груддю, аутоімунні захворювання, депресивні розлади. Не приймати разом з заспокійливими засобами або з кортикостероїдними препаратами.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску

30 м’яких желатинових капсул.

Поширені запитання