star_on

Мастолек капсули 700мг №30

Вітера
Артикул: 1056876
Мастолек капсули 700мг №30
Написати відгук
375.80 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 3.76грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 22.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМастолек
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникВітера
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

Вміст однієї капсули : екстракт броколі - 120 мг (мг), DIM (3,3'-дііндолілметан) -120 мг (мг), коріння кульбаби лікарської - 50 мг (мг), екстракт вітексу священного - 100 мг (мг), L -метіонін -30 мг(мг), вітаміни: С - 20 мг(мг), В6 - 2 мг(мг), Е -10 мг(мг), D3 -10 мкг(мкг) (400 МО); гідроселеніт натрію -30 мкг(мкг), аскорбат кальцію, желатинова капсула.

Харчова цінність на 100 г (гр): білок – 0,01 г (гр), жир – 0 г (гр), вуглеводи – 0,43 г (гр).

Енергетична цінність на 100 г (гр): 1,76 ккал (ккал), 7,36 кдж (кДж).

Рекомендації щодо застосування

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело 3,3'-дііндолілметану (димерної форми індол-3-карбінолу), сульфорафану та інших біологічно активних речовин, покращує загальний стан організму, нормалізує обмін речовин у жінок, попереджає виникнення гормонального дисбалансу, відхилень від фізіологічної норми. молочних залоз у жінок та пов'язаних із цим порушень у репродуктивній системі, сприяє підготовці жіночого організму до здорової вагітності.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по 1-2 капсули за півгодини до їди, запиваючи рідиною. Період застосування два-три місяці. При необхідності курс можна повторювати двічі-тричі на рік. За рекомендацією лікаря тривалість застосування та дозування можуть бути збільшені.

Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем. Не перевищуйте добову дозу, що рекомендується.

Дієтична добавка Чи не є лікарським засобом.

Дієтичні добавки не повинні використовуватися як заміна повноцінного харчування.

Не містить ГМО.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітних, дітей, що годують, до 16 років.

Форма випуску

Капсули 700 мг (мг) ± 7,5% по 30 капсул у пластикових банках у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, у сухому місці при температурі від 1ºС до 30ºС та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

Термін придатності 36 місяців із дати виготовлення.

Виробник

Найменування та місцезнаходження виробника:

ТОВ "Нутрідем" на замовлення ТОВ "Вітера".

Офіційний дистриб'ютор в Україні (виступає як акцептор споживчих претензій): ТОВ "УК ДИСТРИБ'ЮШН" м. Київ, вул. Дорогожицька, 1.

Фармакологічні властивості

Дііндолілметан (ДІМ) - активний метаболіт індол-3-карбінолу (I3C), що міститься в рослинах сімейства капустяних, зокрема в броколі, капусті та цвітній капусті. Нормалізує метаболізм естрогенів на користь утворення 2-С-гідроксіестрону, який забезпечує загибель пухлинних клітин, тим самим знижуючи ризик розвитку естрогензалежних пухлинних процесів у жінок. Також інгібує синтез 16-С-гідроксіестрону, який є канцерогеном для жіночих репродуктивних органів та викликає неконтрольовані процеси поділу клітин. ДІМ має пряму дію на клітини, інфіковані вірусом папіломи людини (ВПЛ). Він блокує поділ інфікованих клітин, призводить до їх загибелі, не торкаючись здорових клітин організму, і тим самим гальмує розвиток папіломатозних наростів. Дііндолілметан має високі антиоксидантні властивості, підвищує ефективність систем детоксикації та уповільнює процеси старіння. Дііндолілметан набагато ефективніший у поєднанні з екстрактом броколі, який є джерелом природного індол-3-карбінолу і містить глюкорафанін і сульфорафан, що мають протиракові та антибактеріальні властивості.

Брокколі є природним джерелом аскорбіногену, дієтичного індолу. Коли аскорбіноген поєднується з дііндолілметаном, дія дііндолілметану посилюється за рахунок розпаду аскорбіногену в організмі до аскорбінової кислоти та індол-3-карбінолу, компонентом якого є DIM, що призводить до значного збільшення концентрації індол-3-карбінолу та DIM. Аскорбіноген також діє як імуномодулятор, забезпечуючи адекватну роботу імунної системи для розпізнавання та знищення ракових клітин в організмі, та ефективний у профілактиці естроген-залежних ракових захворювань. Екстракт броколі містить високий рівень селену, який має потужні антиоксидантні властивості та покращує роботу серцево-судинної системи, печінки та шлунково-кишкового тракту.

Вітекс священний (гілки) - містить іридоїди, флавоноїди та ефірні олії, які знижують утворення пролактину, що порушує менструальний цикл, сприяє безпліддю і викликає передменструальний синдром, циклічну масталгію та муковісцидоз. Екстракт сливи знижує рівень пролактину, коригує дисбаланс циклічних рівнів жіночих статевих гормонів (естрогену та прогестерону), що сприяє відновленню репродуктивної функції, гальмує розвиток патологічних проліферативних процесів у молочних залозах та зменшує больовий синдром при маститі.

Корінь кульбаби містить магній, калій, кальцій, марганець, алюміній, мідь, залізо, вітаміни А, В і С, інулін, органічні кислоти, холін, каротиноїди. Нормалізує обмін речовин, знижує рівень холестерину в крові, виводить токсини, нормалізує роботу серцево-судинної системи, покращує настрій та загальний тонус. Має противірусні та антиканцерогенні властивості. Інулін перешкоджає проникненню бактеріальних токсинів з просвіту кишечника у внутрішнє середовище організму, які можуть спричинити запалення яєчників та призвести до порушення вироблення прогестерону та недостатності лютеїнової фази.

L-метіонін – незамінна амінокислота, що покращує обмінні процеси в печінці. У жінок після 35 років і у більшості жінок, які приймають оральні контрацептиви або проходять терапію естрогенами, внаслідок утворення великої кількості вільних радикалів, нестачі метіоніну та ослаблення ферментативних процесів, естрогени на останній стадії метаболізму перетворюються на ракові. викликають ушкодження ДНК, що призводить до патологічного поділу клітин в органі-мішені (матці, яєчниках, грудях). L-метіонін виступає як донор метильних груп, які в присутності антиоксидантів запускають утворення нешкідливих метаболітів естрогенів, запобігаючи розвитку ракових процесів. Також ця амінокислота необхідна для правильного функціонування нервової системи, усуває дратівливість, підвищує нервову лабільність під час ПМС та клімактеричного синдрому.

Аскорбінова кислота (вітамін С) - бере участь у регуляції окисно-відновних процесів в організмі, має виражені антиоксидантні властивості. Підсилює детоксикаційну функцію печінки, підвищує опірність організму до інфекцій. Знижує токсичність та підвищує ефективність хіміотерапії та променевої терапії в процесі лікування.

Вітаміни Е, D – необхідні для правильної роботи яєчників, нормалізують репродуктивну систему жінки, підтримують сексуальну активність.

Вітамін В6 – у поєднанні з селеном запобігає нервовому виснаженню та зміцнює нервову систему. Сприяє підвищенню рівня жіночого гормону – прогестерону – у крові. Сприяє синтезу ендорфінів – природних стимуляторів настрою та емоцій, позитивно впливає на симптоми менопаузи та ПМС.

Селен - потужний антиоксидант, необхідний зниження окислювального стресу. Нестача селену призводить до утворення генотоксичних сполук, які можуть призвести до пошкодження ДНК і раку в грудях.

Біологічно активні компоненти Мастолека

Надають позитивний вплив на обмінні процеси у тканинах молочної залози та нормалізують гормональний фон; Сприяють зниженню ризику розвитку маститу та патологічних проліферативних процесів жіночої репродуктивної системи, обумовлених надлишком естрогенів, зокрема ендометріозу та лейоміоми матки; Полегшують симптоми передменструального (ПМС) та клімактеричного синдрому; Сприяють відновленню репродуктивної функції; Сприяють уповільненню процесів старіння (завдяки природним антиоксидантним властивостям); Надають загальнозміцнюючу дію на жіночий організм.

Масло призначають для нормалізації функціонального стану молочних залоз у жінок з:

циклічною масталгією (болю в молочних залозах) фіброзно-кістозна хвороба передменструальним синдромом станами, що вимагають зниження рівня пролактину та нормалізації метаболізму естрогенів Прийом гормональних препаратів для зниження ризику побічних ефектів гіперплазія ендометрію, ендометріоз та кісти яєчників, Папіломатоз жіночої статевої системи.

Ця інформація не призначена для діагностики, лікування або медичного консультування і не повинна розглядатись як заміна консультації лікаря

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 13.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Мастолек капсули 700мг №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Мастолек капсули 700мг №30?

375.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Мастолек капсули 700мг №30.

У чому особливості товару Мастолек капсули 700мг №30?

Бади для нормалізації жіночих циклів Мастолек капсули 700мг №30. Відноситься до Бады для нормализации женских циклов

Які відгуки у товару Мастолек капсули 700мг №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
бул. Вацлава Гавела, 54/26 (Івана Лепсе), Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "Аптека АНЦ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

Копейка
вул. Ялтинська, 7, Київ
08:00 - 21:00

2 упаковок

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок