Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Марсианчики проімун інтенсив саше 9г №5

Валмарк
Артикул: 1059117
Марсианчики проімун інтенсив саше 9г №5
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМарсианчики
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникВалмарк
Країна виробництваЧеська Республіка
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Марсианчики проімун інтенсив саше 9г №5

Склад

1 саше містить: екстракт плодів бузини (Sambucus nigra) - 7000 мг, екстракт листя меліси (Melissa officinalis) - 1350 мг, бета-глюкан - 300 мг, вітамін С - 80 мг, цинк (у вигляді цинку цитрату) - 10 мг, інулін - 2700 мг, галактоолігосахариді - 500 мг.

Характеристика

Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив необхідні, коли слід вжити швидких заходів при перших симптомах ГРВІ та застуди. Створені провідними фахівцям

Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив містять вдосконалену формулу з природними інгредієнтами (екстракти бузини і меліси, вітамін С і цинк, а також збагачені бета-глюканом), делікатно впливають на організм дитини і допомагають підтримати активний стан імунної системи протягом перших кількох днів грипу або застуди. Екстракт бузини має столітній досвід використання.

Чорна бузина (Sambucus nigra) - рослина, що містить багато корисних речовин. Підтримує здоров'я дихальних шляхів і функціонування імунної системи.

Екстракт меліси підтримує здоров'я дихальної системи, надає заспокійливу дію на верхні дихальні шляхи (ніс, рот і горло). Вітамін С і цинк сприяють нормальній роботі імунної системи, крім того, вони є антиоксидантами. Пребіотики інулін і галактоолігосахариді - харчові, розчинні волокна, які підтримують природну мікрофлору.

Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив збагачені бета-глюканом, який в природних умовах міститься в дріжджах (Saccharomyces cerevisiae). Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив, порошок для приготування розчину, має приємний малиновим ароматом і не містить цукру, тому не має шкідливого впливу на емаль дитячих зубів. Вміст поживних речовин в добавці Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив ретельно оптимізовано з урахуванням потреб дітей. Марсіанчікі® ПРОіммун Інтенсив не містять штучних барвників, консервантів і зроблені за стандартами GMP.

Показання

Марсіанікі® ПРОіммун Інтенсив, порошок для приготування розчину придатний до вживання дітьми у віці від 3 років. Сезонне попередження і профілактика ГРВІ та застуди. Слід використовувати по 1 саше щодня.

Можливо вживання в будь-який час доби.

Необхідно змішати вміст пакетика з 200 мл теплої (не гарячою!) Води і дати дитині випити.

Особливі вказівки

НЕ є лікарським засобом. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Мають застереження до вживання. Перед вживанням слід обов'язково Ознайомитися з листком-вкладишем, загальними застереженнями і проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в місцях недоступних для дітей.

Упаковка

По 5 пакетів у картонній коробці.

Виробник

Волмарк, Чешська Республика

Поширені запитання