АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Мареліт захист нирок капсули №24

ДЗ ДНЦЛЗ ТОВ
Артикул: 50084
Мареліт захист нирок капсули №24
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 21.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМареліт
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці24 шт
ВиробникДЗ ДНЦЛЗ ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Опис

Дієтична добавка до раціону харчування – сприяє нормалізації функціонування нирок та регуляції кислотно-лужного балансу (рН) сечі.

Фітокомпоненти MARELITA сприяють поліпшенню функціонального стану сечовивідних шляхів, усувають метаболічні та судинні порушення у пацієнтів, які страждають на сечокам'яну хворобу, та допомагають запобігти розвитку ускладнень.

Форма випуску

По 24 капсули у блістері (8х3), упаковані.

склад

сухий екстракт кореневища з корінням нігтів - 0,02 г, сухий екстракт трави золотарника - 0,01 г, сухий екстракт трави хвоща - 0,01 г, сухий екстракт амі зубної - 0,01 г 02 г, лактоза, стеарат магнію - до маси вмісту капсули 0,3 г.

Спосіб застосування

Дорослим та дітям старше 12 років приймати по 1-2 капсули 2-3 рази на день після їди. При застосуванні капсул рекомендується приймати збільшену кількість рідини (не менше 1,5-2 л води, чаю чи фруктового соку).

Рекомендований період застосування: 3-4 тижні. Повторні курси рекомендується проводити з інтервалом 1-1,5 місяці. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Протипоказання

Вагітність та лактація, дитячий вік до 12 років, гострий та хронічний гломерулонефрит, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Умови зберігання.

У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 02.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Мареліт захист нирок капсули №24 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Мареліт захист нирок капсули №24?

85.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Мареліт захист нирок капсули №24.

У чому особливості товару Мареліт захист нирок капсули №24?

Бади при запальних захворюваннях нирок Мареліт захист нирок капсули №24. Відноситься до Бады при воспалительных заболеваниях почек

Які відгуки у товару Мареліт захист нирок капсули №24?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.