АНЦ
star_on

Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4

С.І.І.Т. С.р.л.
Артикул: 1052256
Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваМакролакс
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
Кількість в упаковці4 пакети
ВиробникС.І.І.Т. С.р.л.
Країна виробництваІталія
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкафлакон
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Опис

Для ефективного очищення кишечника перед ендоскопічними, рентгенологічними або абдомінальними ультразвуковими дослідженнями .

склад

1 пакетик містить:

макрогол 3350

60 г (98,658%)

Допоміжні речовини:

діоксид кремнію

0,684 г (1,125%)

апельсиновий ароматизатор

0,864 г (0,142%)

сахарин натрію

0,456 г (0,075%)

Загальні властивості

МЕХАНІЗМ ДІЇ:

МАКРОЛАКС містить Макрогол 3350, інертна речовина, яка не всмоктується в кишечнику, не подразнює слизову оболонку, не ферментується та виводиться у незмінному вигляді із травного тракту. Макролакс утримує воду в кишківнику, утворюючи водневі зв'язки з молекулами води. Вода розріджує та збільшує вміст кишечника, що призводить до розм'якшення фекальних мас та природної стимуляції перистальтики. Препарат не всмоктується та не метаболізується, він повністю евакуюється з кишечника разом із вмістом у незміненому вигляді.

Показання до застосування

МАКРОЛАКС показаний для очищення кишечника перед:

ендоскопічним та радіологічним дослідженням; абдомінальним ультразвуковим дослідженням; хірургічними операціями на кишківнику.

Протипоказання

МАКРОЛАКС не показаний при підвищеній чутливості до компонентів препарату, зневодненні, тяжкі серцевої недостатності, стенозі або оклюзії кишечника, динамічному ілеусі, гострому або важкому коліті, мегаколоні, перфорації кишечника, застої в шлунку, кишкової непрохідності, запальних захворюваннях кишечнику ), пацієнтам вагою менше 20 кг або молодше 2 років.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші взаємодії

МАКРОЛАКС® прискорює транзит фекалій кишечником і може вплинути на всмоктування будь-яких пероральних препаратів, що приймаються одночасно. Після прийому інших пероральних препаратів зачекайте щонайменше 2 години, перш ніж приймати МАКРОЛАКС. У разі лікування антикоагулянтами, антитромбоцитарними засобами або препаратами від діабету проконсультуйтеся з лікарем або ендоскопістом для можливої зміни дозування.

Рекомендації щодо застосування

Для повного очищення кишок для негайного приготування оральної суспензії вміст 2 пакетиків слід висипати в 1 літр води, добре збовтати до отримання однорідного розчину. Препарат слід приймати протягом 1-2 годин, випиваючи по 250 мл кожні 10-15 хвилин, доки не закінчиться перший літр. Додатково випити 500 мл води (півлітра), щоб загалом вийшло 1,5 літра (1 літр препарату та 500 мл води).

Приблизно через 1 годину повторіть прийом препарату з 2 пакетиками на 1 літр води, а потім, як зазначено вище, випийте ще 500 мл води (1 літр препарату і 500 мл води). Загальний об'єм рідини має становити 3 літри.

Після першого літра кишечник почне перистальтику та стимулюватиме евакуацію. Стілець поступово ставатиме рідким, поки не вийде прозора рідина без фекальних залишків. Це означає, що очищення було проведено правильно, і кишечник готовий до дослідження. Як правило, дискомфорту чи болю у животі, пов'язаних із застосуванням препарату, не виникає.

Увага

Суспензію для внутрішнього прийому слід готувати безпосередньо перед використанням. Якщо вона не буде використана протягом зазначеного часу, розчин слід зберігати у холодильнику та використовувати протягом 24 годин після приготування. У готовий до застосування розчин не слід додавати будь-які інші інгредієнти.

У період вагітності та грудного вигодовування немає досвіду застосування Макролаксу, тому використовувати тільки після консультації з лікарем.

Побічні ефекти

Перед дефекацією можуть виникати шлунково-кишкові розлади, кишкові шуми, біль у животі та нудота. Якщо ці симптоми стають інтенсивними, слід приймати повільніше, тим самим зменшуючи симптоми. У поодиноких випадках можуть виникати реакції гіперчутливості та алергічні реакції (шкірні висипи та кропив'янка). У разі виникнення побічних ефектів повідомте про це лікаря або фармацевта.

Форма випуску

Макрогол порошок 3350 для приготування пероральної суспензії по 60 г 4 пакетики в коробці.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі від 5 до 25 °С. Не використовувати препарат після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Термін придатності

Термін придатності друкується на коробці. Не використовуйте продукт, якщо упаковка відкрита або пошкоджена.

УТИЛІЗАЦІЯ. Прострочений продукт має бути утилізовано відповідно до правил утилізації відходів. Ніколи не викидайте продукт у довкілля.


Чи не є лікарським засобом. Не містить ГМО. Містить підсолоджувач.

Виробник

SIIT Srl, via Ariosto 50/60, 20090, Trezzano sul Naviglio (Mi) - Італія

Представник

С.А.Ф.ФАРМА ЛТД.

02160, Київ, проспект Соборності, 7-А, офіс 514.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 15.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4?

415.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4.

У чому особливості товару Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4?

Бади проносні та нормалізуючі перистальтику Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4. Відноситься до Бады слабительные и нормализующие перистальтику

Які відгуки у товару Макролакс порошок для оральної суспензії 60 г №4?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.