star_on

Лонгсил капсули №10

Лонгсил капсули №10
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЛонгсил
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці10 шт
ВиробникГармонія Україна ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

1 капсула містить: екстракт кореня маку перуанського Lepidium meyenii – 500 мг; допоміжні речовини – желатин (оболонка капсули) – 100 мг.

Харчова цінність : вуглеводи – 61 0 г/100 г, білки – 9,8 г/100 г, жири – 0,6 г/100 г. Енергетична цінність (калорії): 290,0 ккал/1213,4 кДж.

Поживна цінність (харчова цінність) на одну порцію (1 капсула): вуглеводи – 0,3 г/100 г, білки – 0,05 г/100 г, жири – 0,003 г/100 г. Енергетична цінність (калорії) на одну порцію (1 капсула): 1,45 ккал/6,06 кДж.

Рекомендації щодо застосування

Діетична добавка може використовуватися як додаткове джерело комплексних біологічно активних речовин рослинного походження (жирні кислоти, лепідини А та В) для створення оптимальних умов харчування з метою підтримки нормальної статевої функції у чоловіків та жінок, сексуальної сили та бажання.

Чи не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем. Дієтична добавка не може замінити повноцінне та збалансоване харчування. Non-GMO

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі на день з їжею протягом 6 днів після добової перерви повторити 6-денний прийом. Після добової перерви самостійно вибрати частоту прийому (1 капсула кожні 2 дні або 1 капсула кожні 3 дні) для завершення рекомендованого курсу.

Рекомендований курс становить 30 капсул. Рекомендується приймати у першій половині дня (сніданок чи обід). Не перевищуйте рекомендований добовий прийом.

Рекомендована тривалість прийому : рекомендований курс - 30 капсул з перервою між курсами на 2 місяці. Рекомендується повторювати курс двічі на рік після консультації з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність компонентів, що входять до складу, вагітність, годування груддю, вік до 18 років.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

: 3 роки з дати виготовлення.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 01.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Лонгсил капсули №10 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Лонгсил капсули №10?

613.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Лонгсил капсули №10.

У чому особливості товару Лонгсил капсули №10?

Бади для потенції Лонгсил капсули №10. Відноситься до Бады для потенции

Які відгуки у товару Лонгсил капсули №10?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.