star_on

ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30

EuBion Corporation
Артикул: 1071948
ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30
Написати відгук
644.80 грн
Упаковка
пакет
грн на бонусний рахунок+ 6.45грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЛедівіста
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ДітямЗ 16-ти років
Кількість в упаковці30 пакетів
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ГодуючимЗа призначенням лікаря
АлергікамЗ обережністю
ВиробникEuBion Corporation
ДіабетикамЗ обережністю
Країна виробництваПольща
ВодіямМожна
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30

Cклад

саші, 5000 mg ± 7,5%, містить :

основні речовини : міо-інозитол – 2000 мг ( mg ), фолієва кислота у формі глюкозамінової солі (6S)-5-метилтетрагідрофолату) – 200 мкг (µg), вітамін B₁₂ ( ціанокобаламін ) – 2,5 мкг (µg);

допоміжні речовини : лактоза, повідон К-30, крохмаль , тальк, цукор .

Без ГМО. Містить лактозу.

Поживна ( харчова ) та енергетична цінність ( калорійність ): вміст у 100 г продукту : білків – 23,2 г, жирів – 0,0 г, вуглеводів – 54,6 г; вміст у 1 саші: білків – 1,16 г, жирів – 0,0 г, вуглеводів – 2,6 г. Енергетична цінність ( калорійність ): у 100 г продукту – 313 ккал; в 1 саші -15,65 ккал.

Властивості

Леді Віста Вітал – формула жіночої фертильності . Містить комплекс активних речовин , що сприяють підтримці гормонального балансу , обмінних процесів , репродуктивної функції , зменшення наслідків інсулінорезистентності в жіночому організмі .

Міо-інозитол ( вітамін В8) приймає участь у нормалізації менструального циклу та овуляції ,

у функціонуванні репродуктивною системи , сприяє підвищення фертильності , поліпшення дозрівання та якості статевих клітин , виходу їх дозрілих форм, сприяє правильному розвитку ембріона метаболічних процесів у клітинах .

Міо-інозитол сприяє нормалізації гормонального балансу в жіночому організмі , бере участь у регулюванні вироблення гормонів , зокрема інсуліну , тестостерону , пролактину та гонадотропіну , сприяє нормалізації внутрішньоклітинний передачі сигналу та забезпечення функціонування рецепторів інсуліну , репродуктивних гормонів , факторів росту, катехолів .

Міоінозитол грає важливу роль у регулюванні рівня цукру в крові, сприяє підтримці чутливості клітин до інсуліну , допомагає контролювати рівень глюкози в крові, що особливо важливо для жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ). Жінкам із цукровим діабетом міоінозитол сприяє зниження ризиків ускладнень вагітності .

Міо-інозитол сприяє підтримці функціонування серцево- судинної системи , імунітету , центральної нервової системи , покращення роботи нирок та печінки . Також міоінозитол сприяє усунення деяких проблем зі шкірою та зменшення надмірного зростання волосся на тілі та обличчі.

Міо-інозитол застосовують при синдромі полікістозних яєчників ; для поліпшення фертильності ; при діабеті II типу та інсулінорезистентності ; при недостатньому або незбалансованому харчуванні ; як допоміжне засіб при хронічних гепатитах та захворюваннях печінки ; для профілактики гіповітаміноз .

Метилтетрагідрофолат – активна метаболічна форма фолієвої кислоти ( вітамін В9), яка безпосередньо засвоюється клітинами і не потребує перетворення в організмі , на відміну від звичайної фолієвий кислоти , що міститься в їжі та більшості препаратів .

Метилтетрагідрофолат грає важливу роль у метаболізмі амінокислот , синтезі білка та нуклеїнових кислот ( раніше всього ДНК і РНК) та відновлення хромосом. Сприяє вироблення деяких гормонів та гормоноподібних речовин , бере участь у процесі клітинного поділу , необхідно для формування та роботи кровотворної та імунної систем. Фолієва кислота важлива в період швидкого зростання та розвитку організму – на стадії раннього внутрішньоутробного розвитку , а також у нормальному формуванні нервової Системи плоду.

Фолієва кислота сприяє засвоєння та перетворення вуглеводів , поліпшення вироблення енергії в клітинах , бере участь у регуляції рівня цукру в крові, сприяє підвищення чутливості клітин до інсуліну .

Вітамін В12 бере участь у регулюванні репродуктивною функції , сприяє нормалізації гормонального фону , покращує процеси поділу клітин , синтезу нуклеотидів . Вітамін В12 сприяє покращення засвоєння та дії фолієвий кислоти . Вітамін B12 сприяє зниження ризиків розвитку інсулінорезистентності , бере участь у регуляції рівня глюкози в організмі . Достатній рівень B12 важливий для формування епітеліальних клітин .

Вітамін В12 приймає участь у нормалізації імунітету , поліпшення енергетичного обміну в клітинах , грає важливу роль у функціонуванні кровотворних органів , що сприяє нормальному кровотворенню , зниженню ризиків розвитку анемії . Сприяє нормалізації функціонування нервової системи , покращення концентрації уваги , пам'яті , зниженню дратівливості , поліпшенню процесів відновлення нервових клітин та синтезу мієліну .

Рекомендації щодо застосування

В якості дієтичної добавки до раціону живлення як додатковий джерело міо-інозиту , фолієвої кислоти та вітаміну В12 для покращення репродуктивною функції у жінок , нормалізації балансу гормонів ; для сприяння нормалізації овуляції та стимуляції спонтанною овуляції при синдромі полікістозних яєчників (СПКЯ); для поліпшення стану статевих клітин ; для поліпшення зовнішнього виду шкіри та волосся; для спільного зміцнення організму та покращення обмінних процесів .

Спосіб застосування

Дорослим та дітям старше 16 років по 1 саші на день. Вміст саші розчинити у 200 мл теплої води , ретельно перемішати та випити відразу після приготування . Рекомендована тривалість вживання від 3 до 6 місяців .

Надалі термін вживання погоджувати з лікарем .

Перед вживанням рекомендується порадитися з лікарем .

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Застереження

Не перевищуйте рекомендоване кількість для щоденного споживання . Припиніть використання у разі виникнення будь-яких непередбачуваних реакцій . Дієтичну добавку не слід використовувати як заміни повноцінного раціону живлення .

Умови зберігання

Зберігати в сухому , захищеному від сонячного. світла та недоступному для дітей місці за температури не вище 25 °С.

Форма випуску

Саші, по 30 саші у картонній коробці .

Маса саші: 5000 мг (мг) ± 7,5%

Термін придатності

3 роки з дати виробництва .

Не використовуйте продукт після закінчення терміну придатності , вказаної на упаковці .

Виробник

Виробник : ТОВ " Еубіон Корпорейшн", Польща .

Імпортер : ТОВ "БУСТ ФАРМА", Україна .

Редакторська група
Дата створення: 04.07.2024
Дата оновлення: 04.07.2024

Поширені запитання

Яка ціна на ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30?

644.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30.

У чому особливості товару ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30?

Бади для покращення репродуктивної функції ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30. Відноситься до Бады для улучшения репродуктивной функции

Які відгуки у товару ЛедіВіста Вітал саше 5000 мг №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
вул. Костянтинівська, 25, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Басейна, 10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Вишгородська, 56/2, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "БЛАГОДІЯ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок