Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Лактожіналь lp таблетки вагінальні №2

Biose
Артикул: 1049144
Лактожіналь lp таблетки вагінальні №2
Написати відгук
405.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.05грн на бонусний рахунок
Купуй повний аналог дешевше тут
fire
Вигода - 42 грн
від 363.0 грн
rigth
Ціна дійсна при замовленні на сайті 3.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЛактожиналь
Спосіб застосуванняВагінально
ВиробникBiose
Країна виробництваФранція
ФормаТаблетки
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Лактожіналь lp таблетки вагінальні №2

Склад

Магнію стеарат - 3.41 мг; лактозимоногідрат - 5.59 мг; крохмаль картопляний (~ 41% від маси ліофілізату); лактозимоногідрат (~ 20.6% від маси ліофілізату); натрію глутамат (~ 4.5% від маси ліофілізату); натрію тіосульфат (~ 26.8% від маси ліофілізату); желатин.

Опис

Капсули вагінальні прозорі, желатинові. Вміст капсул - порошок світло-жовтого з коричневим відтінком кольору.

Lactobacillus casei - грампозитивні палочкоутворюючі анаеробні неспорообразуючі бактерії. Lactobacillus casei - нормальна облігатна флора ротової порожнини, кишечника, вульви і піхви людини. Lactobacillus casei, поряд з іншими видами лактобактерій (в т.ч. Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus cellobiosum), представлені в нормальній флорі вульви і піхви жінки.

Колонізація піхви живими паличками Lactobacillus casei rhamnosus Doderleini створює схожу з фізіологічної середу в піхву. Штам Lactobacillus casei rhamnosus Doderleini в складі препарату Лактожиналь володіє антагоністичною активністю щодо широкого спектра патогенних і умовно-патогенних бактерій (включаючи Staphylococcus spp., Proteus spp., Ентеропатогенну Escherichia coli), покращує місцеві обмінні процеси і сприяє відновленню природного місцевого імунітету.

При введенні капсули препарату Лактожиналь в піхву желатинова оболонка капсули розчиняється з вивільненням ліофілізованої культури живих лактобактерій.

In vitro показано, що Lactobacillus casei rhamnosus Doderleini протягом декількох годин після введення призводять до необхідного зниження рН, сприяючи відновленню природної мікрофлори піхви.

Дефіцит лактобактерій є одним з важливих факторів розвитку кандидозних вульвовагінітів. Лактобактерії є фізіологічними антагоністами дріжджоподібних грибів роду Candida за рахунок секреції антіфунгальних речовин і конкуренції за рецептори на епітеліоцитах піхви (пригнічують прикріплення грибів роду Candida до епітеліоцитів піхви, гальмують їх зростання і розмноження).

Результати клінічного дослідження показали ефективність препарату Лактожіналь у відновленні нормальної мікрофлори піхви і профілактиці рецидивуючого кандидозного вульвовагініту при його застосуванні після завершення терапії протигрибковими препаратами.

Показання

Таблетки Лактожиналь ЛП можуть використовуватись:

після прийому антибактеріальних препаратів; повторюваних курсів протигрибкової інфекції.

Протипоказання

Кандидоз ("молочниця"). Вік до 18 років (ефективність і безпека не встановлені). Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Особливості застосування

Після введення капсула розчиняється, не залишаючи плям на білизні або запаху. Препарат призначений для застосування у жінок старше 18 років.

Спосіб застосування та дози

Для полегшення введення, змочіть таблетку у невеликій кількості води. Введіть глибоко в піхву перед тим, як лягати спати.

1 таблетка кожні 4 дні:

для відновлення мікрофлори піхви: 2 таблетки; для запобігання рецидиву: 6 таблеток

Побічні реакції

Свербіж, печіння, почервоніння в області статевих органів, посилення слизових виділень з піхви.

Поширені запитання